Napravila kolaps zbog parking-mesta: Žena se gotovo bacila na automobil da sačuva slobodno mesto! (VIDEO)

14.12.2022

21:32

0

Autor: 24sedam

Da zaplet bude kompletniji, u čitavu raspravu uključio se i posrednik koji se provukao uzanom ulicom zahvaljujući svom motociklu i koji je pokušavao da objasni Novosađanki da je blokirala čitav prolaz

Napravila kolaps zbog parking-mesta: Žena se gotovo bacila na automobil da sačuva slobodno mesto! (VIDEO)
Copyright Printscreen/ Instagram/nsuzivo.rs

Da život piše romane - poznata je izreka. Ali da je neko rekao da će saobraćajni scenariji biti na nivou najneverovatnijih fimskih ostvarenja, snimanih brzom rukom i pametnim telefonima "očevidaca" - shvatamo tek u eri društvenih mreža i interneta.

Jedna baš takva scena počastila je Novosađane na Instagramu, gde je objavljen snimak kako žena "golim rukama" i svojim telom požrtvovano štiti i čuva... parking-mesto!

Na Trgu mladenaca, koji je i do sada bio noćna mora za vozače, našli su se i pešaci kojima je zbog radova blokiran njihov deo ulice.

Parking-mesta, zauzimajući pola ulice, dodatno usporavaju saobraćaj, a upravo tu nastala je ljuta borba Novosađanke sa jednom sugrađankom i njenim četvorotočkašem, jer su se obe "nameračile" na pikirano slobodno mesto.

Rekosmo goloruka, ali zapravo sa rukama u džepovima i potpuno samouvereno, žena je stala ispred automobila sugrađanke i svojim činom za opstanak u urbanoj džungli zakrčila put svima koji su imali tu (ne)sreću da se nađu u saobraćaju.

 

 
 
 
 
 
 

 

Da zaplet bude kompletniji, u čitavu raspravu uključio se i posrednik koji se provukao uzanom ulicom zahvaljujući svom motociklu i koji je pokušavao da objasni Novosađanki da je blokirala čitav prolaz.

Ubrzo se raspravi priključio još jedan sugrađanin koji je i gestikulacijom Novosađanki pokazivao isto - kolonu koja se stvorila u samo nekoliko minuta.

Epilog čitave situacije nije poznat.

Kako je duhovito primetio jedan od komentatora na društvenoj mreži: "Ne konta žena da neće taj auto za koji čuva mesto moći da priđe od gužve koju je napravila."

Bilo je i onih koji su razumeli potez svoje sugrađanke, pa su pisali: "Šta je ovde čudno, stigla je prva, budimo ljudi."

- Stigla peške na parking-mesto prva? - sa čuđenjem se nadovezao drugi.

Jedan Novosađanin je podelio svoje iskustvo: "Ovo se i meni desilo u centru, došao saobraćajni policajac i sklonio ženu. Ko prvi sa kolima, njegov parking."

- Na Kosovo i Metohiju je poslati, da čuva - glasio je komentar sa najviše lajkova.

 

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike