24SEDAM RUMA - FoamFest 2.2: Najveća pena žurka u regionu nakon dve godine ove subote ponovo u Rumi!

19.07.2022

11:26

0

Autor: 24sedam

Muzički program je u potpunosti prilagođen trendovima današnjice i uživaćete u trenutno najvećim hitovima strane i domaće popularne muzike

24SEDAM RUMA - FoamFest 2.2: Najveća pena žurka u regionu nakon dve godine ove subote ponovo u Rumi!
FOAMFEST 2018 - Copyright Promo/Eco organization

Dugo očekivani muzičko-vizuelni spektakl i najveći letnji događaj na teritoriji Srema, FOAMFEST, nakon dve godine pauze ponovo će se odružati u Rumi, u subotu, 23. jula!

Vrhunska žurka uz veliki broj izvođača i plesača, živopisnu pirotehniku i, naravno, ogromnu količinu pene, svoje 11 izdanje zakazuje na dobro poznatom mestu - sportskim terenima "Breg" sa početkom od 21h.

Ono što će svakako obeležiti početak nove decenije festivala jeste još veća produkcija nego prethodnih godina, sa najnovijim i zanimljivim tehničkim rešenjima koja na jednom mestu možete videti i doživeti samo na ovom događaju. Rental kompanija Chameleon iz Rume sa svojim saradnicima biće zadužena za realizaciju ovakvog tehničkog poduhvata koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Promo/Eco organization
 

Muzički program je u potpunosti prilagođen trendovima današnjice i uživaćete u trenutno najvećim hitovima strane i domaće popularne muzike, za koju su ove godine zaduženi:

- omiljena među rumskom publikom - DJ LEA, koja po treći put stiže na Breg i donosi nezaboravni muzičko-scenski spektakl,

- osnivač svetskog brenda Time:Code - DIMITRI J koji je za ovaj nastup pripremio posebno zanimljiv letnji set,

- zatim jedan od najboljih party mejkera i mash-up dj-eva - DJ BKO čiji će vas mixevi sigurno pokrenuti na đuskanje,

- a priliku da otvori festival i da vas dobro zagreje imaće novo DJ ime na domaćoj sceni - VICTORIA.

Promo/Eco organization
 

Sam program ovogodišnjeg FoamFest-a upotpuniće i specijalni performansi 2HOT4STAGE dance team-a pripremljeni isključivo za ovo izdanje najveće pena žurke, sa preko 20 igrača i performera koji će se smenjivati na velikoj bini.

Ulaznice za FOAM FEST 2.2 se nalaze u pretprodaji po ceni od 999 RSD. Ulaznice se mogu obezbediti online putem portala DD tickets (uz specijalan EKO popust od 10% za online kupovinu) i na prodajnim mestima u Rumi: Café Jam i Sremskoj Mitrovici: Focus shisha bar, a na dan događaja 23.07. i na samom ulazu. (Dostupna količina i cena ulaznica na dan događaja će zavisiti od popunjenosti kapaciteta).

Promo/Eco organization
 

Pogledajte kako je bilo na FOAMFEST-u 2019. godine.

Izvođači

LEA DAVOGIĆ - trenutno najtraženija među DJ-ima, svojim stilom i scenskim nastupima izdvojila se iz gomile i osvojila srca svih ljubitelja dobrog provoda. Svoju muzičku karijeru započela je još u detinjstvu. Potom je diplomirala na Fakultetu muzičke umetnosti, a onda je postala di-džej.

Promo/Eco organization
Lea Davogić

Lein stil odlikuje se odličnom mešavinom rnb, trap i rap hitova sa strane i domaće muzičke scene. Njena debitantska numera pod nazivom "Trebam te" dostigala je neverovatan uspeh i osvojila sve radio stanice širom regiona. Nije krila oduševljenje pozivom da po treći put nastupi na FOAMFEST-u, pred njenom omiljenom rumskom publikom!

DJ BKO - jedan od najboljih partymejkera među hip-hop DJ-ima na ovim prostorima. Njegov stil puštanja je zasnovan na hip-hop načinu miksovanja a njegovi setovi žanrovski su veoma bogati. Tokom njegovog seta možete čuti raznolike BPM-ove, tranzicije i live mashup-ove.

Najveći deo njegovih setova je usmeren ka plesnim party klasicima od osamdestih do savremenih hitova. Svoju karijeru party DJ-a započeo je 2009. kada je njegova DJ veština već dostigla izrazito visok nivo. Uporedo se bavi i muzičkom produkcijom. Njegove glavne saradnje proteklih godina su sa Sajsi MC i sa Bege Fankom. U Rumu stiže prvi put i očekuje nas najluđe đuskanje u peni uz hitove svih vremena…

DIMITRI J - je započeo karijeru u Beogradu 2012. godine, a korak dalje je napravio 2018. kada je osnovao sada već svetski poznatu muzičku kuću TIME:CODE. Njegov stil se može opisati kao mešavina house-a i techno-a sa kojima pažljivo uklapa druge žanrove. Ova kombinacija obeležila je njegov prepoznatljiv zvuk koji odlikuje neprekidnom energijom na njegovim nastupima širom regiona. Posebno smo zadovoljni što smo konačno uspeli da uskladimo želje i mogućnosti i ove godine omogućimo svim posetiocima FOAMFEST-a da uživaju u set-u ovog kvalitetnog imena sa domaće dj-scene.

Promo/Eco organization
DIMITRI J

VICTORIA - mlado ime na DJ sceni stiže nam iz Severne Vojvodine. Tokom godina provedenih u Londonu budila joj se ideja da se posveti DJ-ingu i od tada aktivno radi na svom usavršavanju. Kada se pre 2 godine vratila u Srbiju, odlučila je da upiše DJ školu u Novom Sadu, gde je radila sa muzičkim producentom Vladimirom Aćićem i usavršila svoje DJ veštine.

Njen stil muzike je mešavina techno-a i tech house-a. Radi sa melodičnim ritmovima i isticanjem bass-ova. Muzika je postala njen život i navodi da je svakog dana zahvalna na tome. Victoria će imati priliku da nakon dve godine otvori festivala i preporučujemo vam da dođete ranije i prisustvujete ovom energičnom opening dj setu, kakav do sada niste imali prilike da čujete, sigurno!

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike