Bajić posle poraza od Zvezde: Sigurno da nema predaje

03.05.2021

20:09 >> 20:42

0

Autor: M. R.

Trener Igokee proanalizirao meč sa crveno-belima u polufinalu ABA lige

Bajić posle poraza od Zvezde: Sigurno da nema predaje
Copyright MN PRESS

Prvo mu je uručena nagrada za najboljeg trenera ABA lige, a onda je morao da se pomiri sa još jednim porazom od Crvene zvezde, drugim ove sezone. Ekipa koju sa klupe vodi Dragan Bajić se u prvom susretu polufinalne serije tri četvrtine držala protiv favorita, a onda je u poslednjoj deonici potpuno stala i doživela ubedljiv poraz – 76:61.

– Ono što smo radili i ono što sam ja pripremao za ovaj meč je zaista dobro izgledalo u prvom poluvremenu – rekao je trener Igokee Dragan Bajić. – Igrali smo dobro, kontrolisali situaciju, bili smo dobri u kontaktu, skoku, oterali smo od koša neke napadačke opcije Crvene zvezde. Vodili smo na poluvremenu, s tim da je opet bilo u nekoliko navrata pada koncentracije.

Pročitajte još

Slika se promenila u nastavku, tačnije u poslednjoj četvrtini utakmice u beogradu.

-Igra i ono što me brine to je drugo poluvreme. Izgubili smo kontinuitet, posebno u poslednjih 10 minuta. Sada sam i igračima rekao da se meč ne igra 30, nego 40 minuta. Nije bilo raspoloženih igrača osim Edina Atića, koji je jedini bio dvocifren. Tu tražim razlog poraza… U Zvezdi su tri spoljna igrača dala preko 40 ili 50 poena. Nećemo se predavati, nova utakmica je u petak. Pokušaćemo da izanaliziramo drugo poluvreme, odnosno poslednju četvrtinu i da što spremnije uđemo u naredni susret. Sigurno da nema predaje, ja sam čovek koji se ne predaje nikada. Bez obzira na to što je Zvezda i kvalitetniji i bolji tim od nas. Pokušaćemo da pružimo što jači otpor – zaključio je Dragan Bajić.

Drugi duel je na programu u petak u Laktašima od 18.30. U finale ide ekipa koja prva ostvari dve pobede. U drugom polufinalu se sastaju Budućnost i Mornar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike