Srbin menja Mbapea u PSŽ? Vlahomanija drma pola Evrope!

09.10.2021

07:12

0

Autor: A. Š.

Dušan Vlahović će, bez dileme, biti zvezda naredna dva prelazna roka

Srbin menja Mbapea u PSŽ? Vlahomanija drma pola Evrope!
profimedia-0634695191 - Copyright Profimedia

Šanse da Dušan Vlahović potpiše novi ugovor sa Fjorentinom mere se u promilima, nešto veći, ali ne previše, su izgledi da to isto uradi Kilijan Mbape sa PSŽ. A upravo bi putevi dva supertalentovana napadača mogli da se ukrste, ukoliko do kraja istraju u svojim namerama da narednog leta promene sredinu.

Ako francuski reprezentativac tokom januara kaže DA madridskom Realu, o čemu se sve glasnije spekuliše, „sveci“ će krenuti u potragu za njegovom zamenom, a ona bi mogla da stigne upravo iz Firence.

Iako francuski mediji u prvi plan, kao potencijalne Mbapeove naslednike, ističu Roberta Levandovskog i Erlinga Halanda, Italijani pišu kako je Vlahović „zapao za oko“ sportskom direktoru Parižana Leonardu, koji veoma ceni Seriju A u kojoj je proveo veći deo igračke karijere.

Podsetimo, Fjorentina je nedavno povukla „potez očajnika“ zahtevajući od srpskog napadača da promeni agenta, ali su sigurno i sami svesni da takva mogućnost spada samo u domen teorije.

S druge strane, lokalni mediji u Firenci danima već pokušavaju da dokuče zbog čega je nekadašnji đak Partizana odbio najveći ugovor u istoriji „viole“ i u isto vreme razmatraju potencijalne naslednike, među kojima se izdvojio Luka Jović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike