Zašto je Vlahović odbio pet miliona od Fjorentine i zbog čega Juventus nije realna opcija?

08.10.2021

16:50

0

Autor: A. Š.

Italijani nemaju dilemu oko statusa srpskog napadača

Zašto je Vlahović odbio pet miliona od Fjorentine i zbog čega Juventus nije realna opcija?
Copyright Tanjug/Andrea Brešanutti/LaPreše via AP

Mnogo bure je prethodnih nedelja podigla saga Dušana Vlahovića i Fjorentine o produžetku saradnje koja je na snazi do 2023. godine. Posle mnogo ubeđivanja i pregovaranja, čelnici „viole“ izašli su u javnost sa informacijom da od dogovora nema ništa, a posle nekoliko dana šoka u Firenci klupko polako počinje da se odmotava i priča dobija više detalja.

U danu kada je lokalni „La Nazione“ izašao sa informacijom da će „viola“ na Vlahovićevo mesto pokušati da dovede Luku Jovića, njihov novinar Anđelo Đorđeti je tokom radio emisije pričao o aktuelnoj situaciji na „Artemio Frankiju“.

- Utisak je da Vlahovićevi agenti imaju u rukama veoma važnu ponudu, inače ne bi odbili ugovor na pet miliona koji je spremila Fjorentina. Pretpostavljam da ona dolazi od Mančester sitija ili madridskog Atletika – kazao je Đorđeti, uz objašnjenje zbog čega Juventus nije favorit za potpis sjajnog Srbina.

- Posle angažovanja Kijeze i Bernardeskija, sa ekonomskom situacijom koja nije najsrećnija, teško…

Novinar „La Nazione“ je pokušao da sagleda razloge da se kaže NE najvećem ugovoru u istoriji Fjorentine.

- Spolja deluje čudno, ali agencija koja zastupa Vlahovića zna kako da radi svoj posao. Određana količina rizika sigurno postoji, eventualna povreda bi mnogo toga mogla da poremeti, ali čim su odbili takvu ponudu znači da su mirni – rekao je Đorđeti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike