Srbin traži pare i od prodaje: Italijani znaju zašto Vlahović ne ostaje u Fjorentini

06.10.2021

10:54

0

Viola diže obeštećenje na 90 miliona evra, Totenhem i Siti prate situaciju

Srbin traži pare i od prodaje: Italijani znaju zašto Vlahović ne ostaje u Fjorentini
Copyright Tanjug/Andrea Brešanutti/LaPreše via AP

Saga oko novog ugovora Dušana Vlahovića i Fjorentine, odnosno oko odbijanja Srbina da produži saradnju i dalje nije gotova.

Po trenutno stanju stvari naš reprezentativac bi već u januaru mogao da napusti "ljubičaste", iako mu je ponuđena najveća zarada jednog igrača u istoriji kluba.

Za pet sezona saradnje Vlahoviću je ponuđeno 40 miliona evra, a sada se pojavljuju informacije da je sve zapelo zbog toga što su Dušan i njegov agent tražili deset odsto novca kada ga Fjorentina bude prodala.

Prema sadašnjem stanju stvari to bi bilo 7,5 miliona evra, a klub iz Firence nije pristao na ovu, kako kažu, ucenu. Poslednje informacije govore da je čak i podignut iznos za obeštećenje.

Italijanska Gazeta delo sport piše da je počela "licitacija", te da čelnici kluba iz Toskane veruju da za Srbina mogu da dobiju i celih 90 miliona evra.

 

 

Iako se naveliko priča o tome da će Juventus kupiti Vlahovića, sa podizanjem obeštećenja padaju šanse Stare dame, a novi klubovi koji se pominju kao njegova buduća destinacija su Totenhem i Mančester siti.

Podsetimo, u letnjem prelaznom roku Vlahović je bio glavna meta Atletiko Madrida. Jorgandžije su nudile Fjorentini 60 miliona evra, ali je Viola ostala čvrsto pri ceni od 75.

Cifra je u međuvremenu skočila, pa nam ostaje samo da čekamo rasplet ove prilično zamršene situacije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike