Koga bi Fjorentina nego Srbina! Zvezdino dete zamenjuje Vlahovića u Firenci!

08.10.2021

12:01

0

Autor: A. Š.

„Viola“ kuca na vrata madridskog Reala

Koga bi Fjorentina nego Srbina! Zvezdino dete zamenjuje Vlahovića u Firenci!
20201010mmTrenin06 - Copyright MN Press

Fjorentina je nedavno odlučila da povuče „potez očajnika“ u pokušaju da zadrži Dušana Vlahovića na „Artemio Frankiju“. Ipak, i čelnici „viole“ svesni su minimalnih šansi da srpski napadač i posle zimskog prelaznog roka nosi ljubičasti dres, zbog čega su već krenuli u potragu za Vlahovićevim naslednikom.

A izbor je pao, na koga drugog kada je Fjorentina u pitanju, nego na Srbina! Godinama unazad je poznata ljubav kluba iz Firence prema fudbalerima sa naših prostora, a kako dobitnu kombinaciju ne treba menjati, vodeći ljudi „viole“ odlučili su da prvo pokušaju da „ulove“ novog srpskog napadača.

Lokalni „La Nazione“ piše da se Luka Jović veoma visoko kotira u razmišljanjima rukovodstva Fjorentine, koje je, navodno, već stupilo u određene kontakte sa kolegama iz madridskog Reala, pa se ne isključuje mogućnost da do dogovora triju strana dođe već u narednim nedeljama.

Pokušao je Karlo Anćeloti ove jeseni da Jovića vrati na veliku scenu, ali mladom srpskom napadaču nikako da krene na „Santijago Bernabeuu“. Zbog toga je rastanak u januarskom prelaznom roku sve izvesniji, a ono što bi značajno moglo da doprinese povoljnom raspletu priče jeste višemilionsko obeštećenje koje će Fjorentina dobiti za Vlahovićevu slobodu, koje bi trebalo da bude dovoljno da „kraljevski klub“ pretrpi što manje gubitke od uloženih 60 miliona evra za Jovićev dolazak iz Ajntrahta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike