Vlahović na „tankom ledu“! Fjorentina nudi ruku pomirenja, uz uslov koji se Srbima nikako neće svideti

07.10.2021

14:55

0

Autor: A. Š.

Mladi napadač biće pod velikim pritiskom

Vlahović na „tankom ledu“! Fjorentina nudi ruku pomirenja, uz uslov koji se Srbima nikako neće svideti
profimedia-0633428286 - Copyright Profimedia/Giuseppe Maffia/Maffia/UK Sports Pics/SIPA

Iako se pre nekoliko dana činilo da je na priču oko produžetka ugovora Dušana Vlahovića i Fjorentine stavljena tačka, izgleda da nije tako. I da velika bura tek predstoji.

Lokalni mediji u Firenci pišu da su čelnici „viole“ spremni da sjajnom srpskom napadaču pruže ruku pomirenja, ali pod uslovom da promeni menadžersku agenciju i čoveka koji već nekoliko godina brine o njegovoj karijeri Darka Ristića.

Podsetimo, nešto slično se nedavno dogodilo i Vlahovićevom reprezentativnom drugu Filipu Kostiću, koji se, posle propalog prelaska u Lacio, rastao sa dugogodišnjim agentom Falijem Ramadanijem.

Da li je rukovodstvo Fjorentine imalo ovaj slučaj na umu ili ne, tek uslov koji su stavili pred srpskog napadača smatraju osnovnim, ukoliko Dušan želi da ostane u Firenci.

Očigledno je da na „Artemio Frankiju“ ne žele tek tako da zatvore vrata jednom od najtalentovanijih centarforova u Evropi, ali isto tako ovaj „potez očajnika“ može da se tumači i kao prebacivanje lopte u dvorište Srbina i pokušaj da u celoj priči, na kraju, on ispadne „antiheroj“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike