Real krenuo u operaciju „galaktikosi“! Za prvu mega zvezdu već postoji „tajni pakt“!

30.09.2021

16:14

0

Autor: A. Š.

Erling Haland narednog leta napušta Borusiju, već je viđen u Madridu

Real krenuo u operaciju „galaktikosi“! Za prvu mega zvezdu već postoji „tajni pakt“!
Copyright Profimedia

Šuškalo se onovim galaktikosima ovog leta, ali je izvesno da će operacija Florentina Pereza i madridskog Reala sačekati nekoliko meseci.

Ambiciozni prvi čovek „kraljevskog kluba“ naciljao je trio koji bi trebalo da čini okosnicu supermoćnog Reala u narednih nekoliko sezona, a nju čine Pol Pogba, Kilijan Mbape i Erling Haland.

Sa francuskim reprezentativcima bi Madriđani već u januaru mogli da dogovore sve uslove saradnje i potpišu predugovore, pošto će tada ući u poslednjih šest meseci obaveza prema Mančester junajtedu i PSŽ, dok će za norveškog vunderkinda morati da plate obeštećenje Borusiji iz Dortmunda.

Ipak, prema informacijama do kojih je došao AS, „milioneri“ ne bi trebalo mnogo da „zatežu“ posao, pošto navodno imaju „tajni pakt“ i usmeni dogovor sa menadžerom Minom Rajolom oko lakšeg završetka transfera narednog leta.

Tu bi na scenu trebalo da stupi Real, kojeg je Haland izabrao kao idealnu destinaciju za nastavak karijere, s tim što bi Madriđanima, ukoliko u međuvremenu postignu dogovor sa Mbapeom, posao mogao da pokvari PSŽ, koji bi u tom slučaju uložio dodatne napore da „otme“ Halanda „kraljevskom klubu“ i tako im servira mini osvetu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike