Buvač već počeo da formira stručni štab u Zvezdi? Na Marakanu stiže bivši reprezentativac Srbije?

11.12.2023

19:03

0

Po kuloarima se šuška da bi neostvarena želja Delija dok je bio igrač, na najveći srpski stadion mogao da dođe u ulozi pomoćnog trenera

Buvač već počeo da formira stručni štab u Zvezdi? Na Marakanu stiže bivši reprezentativac Srbije?
Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov - Copyright MN Press

Rezultatski razočaravajuće izdanje Crvene zvezde u Ligi šampiona, uz potpuno neočekivana posrtanja na domaćoj sceni u jesenjem delu sezone, uticali su na to da se po beogradskom asfaltu sve češće spekuliše o smeni Baraka Bahara.

Iako je izraelski stručnjak dosad u nekoliko navrata dobijao javnu podršku rukovodstva srpskog šampiona, to što i posle toga govorkanja o njegovom odlasku sa „Marakane“ nisu utihnula mogu da naslute da se nešto krupno valja na crveno-beloj strani Topčiderskog brda.

Nedavno je u javnosti procurela informacija da su čelnici Zvezde zainteresovani da na klupu dovedu Željka Buvača, a iako je okruženje nekadašnjeg „mozga“ Jirgena Klopa to prilično brzo demantovalo, nove informacije iz Rusije nagoveštavaju da je do nekakvog kontakta dve strane u minulom periodu došlo, a sve to podgrevaju i informacije do kojih je došao „Mozzart sport“.

Naime, beogradski portal u ponedeljak je objavio da su priče o dolasku Buvača dodatno podgrejane informacijama koje kruže oko stadiona „Rajko Mitić“, da je deo njegovog stručnog štaba već formiran i da bi jedan od pomoćnika trebalo da bude i Aleksandar Kolarov.

Nekadašnji reprezentativac Srbije dugo je u smiraj karijere figurirao kao jedno od bombastičnijih pojačanja Zvezde. Ipak, do saradnje nikada nije došlo, delom i zbog toga što je levi bek bio svestan da bi na „Marakani“ bio dočekan sa ogromnim očekivanjem armije navijača, kojoj ne bi mogao da prikaže pun potencijal zbog problema sa leđima.

Po završetku karijere Kolarov je promovisan u direktora Pize, ali se na toj funkciji nije dugo zadržao. U odličnim je odnosima sa alfom i omegom crveno-belih Zvezdanom Terzićem, još iz zajedničkih dana u OFK Beogradu, a pre nekoliko meseci bio je i na „Etihadu“ gde je gledao Zvezdinu premijeru u Ligi šampiona, a pre toga i duel omladinaca crveno-belih i Sitija.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike