Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Orlovi na popravnom, Zvezda i Partizan nastavljaju Superligu, engleski derbi...

01.09.2023

12:46

0

Autor: 24sedam

U danima pred nama igraće i odbojkašice na Evropskom prvenstvu

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Orlovi na popravnom, Zvezda i Partizan nastavljaju Superligu, engleski derbi...
Bogdan Bogdanović - Copyright Tanjug/AP Photo/Aaron Favila

Novi vikend znači bogat sportski program, pre svega u fudbalu, košarci, ali i odbojci. Tako ćemo vas u narednim redovima podsetiti na neke od utakmica koje ćete moći da pogledate u direktnim TV prenosima. Biće prenosa iz Superlige, sa Mundobasketa, ali i iz inostranih fudbalskih liga.

Krenimo od subote, kada će Crvena zvezda od 20 časova (Premium 1 TV Arena sport) dočekati Novi Pazar u utakmici 6. kola Superlige. Ekipa Baraka Bahara duel sa Pazarcima dočekuje u specifičnom trenutku. Samo dva dana posle žreba za Ligu šampiona, na rođendan stadiona "Rajko Mitić", ali i posle iznenađujućeg poraza od Voždovca u prethodnom kolu.

Tako da se očekuje da Zvezda ponovo bude favorit, ali ostaje da se vidi šta će na kraju biti. Jer je i u duel sa Zmajevima ušla kao favorit, pa izgubila.

Subotnji program (20.45, Premium 2) biće zatvoren utakmicom Serije A u kojem će prvak Napoli dočekati Lacio. Mada trenutno, na osnovu trenutnog položaja na tabeli ne može da se kaže da je derbi. Napolitanci imaju maksimalan učinak u dve utakmice, dok su Rimljani sa dva poraza.

U nedelju (14.00, RTS 1) nas očekuje i nova utakmica košarkaške reprezentacija Srbije na Mundobasketu. Posle današnjeg poraza od Italijana, sledi i meč sa Dominikanskom Republikom, u okviru druge faze takmičenja na Svetskom prvenstvu. 

Program će biti nastavljen fudbalom (nadamo se posle pobede Orlova), i to utakmicama Premijer i Superlige. U 17.30, Arsenal će ugostiti Mančester junajted, a od 20.00 IMT Partizan. "Tobdžije" su nešto bolje počele sezonu od "crvenih đavola". Imaju dve pobede i remi, dok je tim Erika ten Haga sa dva trijumfa i porazom.

Kada je reč o Partizanu, meč sa debitantom u Superligi dolazi u najgore moguće vreme posle eliminacije iz plej-ofa Lige konferencija, odnosno katastrofalnih 0:6. Ostaje da se vidi da li će Duljajev tim nastaviti agoniju, ili će se bar koliko-toliko vratiti.

Biće i prenosa mečeva naših odbojkašica, sa Evropskog prvenstva, a u nedelju (13.00, Premium 1) nas čeka i novo izdanje jednog od najvećih gradskih derbija u svetu, "Old Firm". U ovom okršaju, Rendžers će ugostiti Seltik.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (20.00) Crvena zvezda - Novi Pazar (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (20.45) Napoli - Lacio (TV Arena sport - Premium 2)

Nedelja (14.00) Srbija - Dominikanska Republika (RTS 1)

Nedelja (17.30) Arsenal - Mančester junajted (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (20.00) IMT - Partizan (TV Arena sport - Premium 1)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike