Top 5 TV prenosa ovog vikenda: "Orlovi" počinju, zahuktala Zvezda gostuje, ranjeni Partizan domaćin, a igraće i Vlahović

25.08.2023

15:49

0

Autor: 24sedam

Izdvojili smo i jednu utakmicu Premijer lige

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: "Orlovi" počinju, zahuktala Zvezda gostuje, ranjeni Partizan domaćin, a igraće i Vlahović
Košarkaši Srbije - Copyright MN Press

Počele su sezone u Superligi i evropskim fudbalskim ligama, kao i Mundobasket. I upravo ćemo vam na ove mečeve skrenuti pažnju za ovaj vikend. Ispratite ih u direktnim televizijskim prenosima.

Krenućemo redom i to od uvodne utakmice košarkaške reprezentacije Srbije. Protivnik "Orlova" selektora Svetislava Pešića biće nacionalni tim Kine koju predvodi Aleksandar Đorđević. Ako je suditi na osnovu nedavno odigrane prijateljske utakmice, naš tim je apsolutni favorit.

Ova utakmica biće odigrana u Manili, počeće u 14 časova po srednjeevropskom vremenu, uz direktan prenos na RTS 1.

Nekoliko sati kasnije, počeće i utakmica 5. kola Superlige u kojoj će Voždovac ugostiti Crvenu zvezdu, koja je jedina sa maksimalnim učinkom. Ekipa Baraka Bahara i u ovaj duel ulazi kao apsolutni favorit, dok se za "Zmajeve" može reći da su "kraljevi" remija. U četiri utakmice upisali su tri nerešena ishoda, uz jednu pobedu.

Meč sa krova tržnog centra u Zaplanjskoj možete da pratite na Premiumu 1 TV Arena sport, u subotu od 19 časova.

Nedelja je dan u potpunosti vezan za fudbal. I imaćeta priliku da vidite kombinaciju engleskog, italijanskog i srpsog fudbala. Nedeljno popodne ćemo otvoriti prenosom duela Premijer lige, između Njukasla i Liverpula (Premium 1, 17.30), a zatim se "selimo" u Italiju.

U 18.30 (Premium 3) će početi meč Juventus - Bolonja. Pogađate zbog čega je ovaj prenos zanimljiv. Dušan Vlahović je u prethodnom kolu u pobedi nad Udinezeom bio strelac i asistent, a imaćemo prilike da gledamo i još jednog reprezentativca Srbije, Filipa Kostića.

I za kraj dana i "odjavu" vikenda, Partizan će u Humskoj (19.35, Premium 1) dočekati Javor. Ostaje da se vidi u kakvom će stanju biti ekipa Igora Duljaja posle sramotnog poraza od Nordšelanda u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Promo/FK Partizan
 

Crno-beli posle tri meča imaju sedam bodova, dok Ivanjičani imaju dva manje, ali iz četiri utakmice.

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (14.00) Srbija - Kina (RTS 1)

Subota (19.00) Voždovac - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.30) Njukasl - Liverpul (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (18.30) Juventus - Bolonja (TV Arena sport - Premium 3)

Nedelja (19.35) Partizan - Javor (TV Arena sport - Premium 1)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike