Zvezda ne može sebi da dozvoli taj luksuz! Mrkela nezadovoljan, kritikuje i Bahara!

28.08.2023

11:28

0

Autor: A. S.

Zmajevi napravili problem na Marakani

Zvezda ne može sebi da dozvoli taj luksuz! Mrkela nezadovoljan, kritikuje i Bahara!
Terzić, Mrkela i Mijailović - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u petom kolu Superlige doživeli su prvi poraz u sezoni. Nakon silovitog početka i ubedljivih pobeda, usledio je poraz i to od ekipe Voždovca rezultatom 3:2.

Nije taj poraz nešto što treba da plaši crveno-bele, ali sportski direktor kluba, Mitar Mrkela, ipak skreće pažnju, pa je uputio i prvu javnu kritiku treneru Baraku Baharu.

- Nećemo da pravimo preveliku dramu, porazi se dešavaju, međutim, u klubu ćemo svakako napraviti analizu - kazao je Mrkela u izjavi za "Sportski žurnal" i potom dodao: 

- Utakmica sa Voždovcem nije izgledala onako kako smo planirali, ni u samoj igri našeg tima, naravno ni rezultatski. Ono što u ovom trenutku mogu da zaključim, u najkraćem - Zvezda ne može sebi da dozvoli luksuz da gubi utakmice u domaćem prvenstvu.

Crveno-belima je ovo prvi poraz nakon 22 meseca, a u poslednjim trenucima su izbegli debakl, jer su Zmajevi na svom terenu imali i vođstvo od 3:0.

Nezadovoljan je bio i Barak Bahar nakon meča, ali se ipak okreću lepšim trenucima, proslavi rođendana Marakane i žrebu za grupnu fazu Lige šampiona.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike