Ovo je pravi razlog zbog koga princ Vilijam i Kejt Midlton izbegavaju javno pokazivanje emocija

14.07.2022

10:00

0

Autor: A.G.

Javnost voli da vidi prisnost prinčevskog para, ali ispostavilo se da postoji simpatičan razlog zašto zagrljaje čuvaju daleko od radoznalih pogleda

Ovo je pravi razlog zbog koga princ Vilijam i Kejt Midlton izbegavaju javno pokazivanje emocija
profimedia-0651205387 - Copyright Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton su jedan od najpoznatijih parova na svetu, i verovatno jedan od najpopularnijih kraljevskih parova u britanskoj monarhiji. Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža proslavili su jedanaestu godišnjicu braka ove godine, a kraljevske obožavaoce zanima apsolutno sve o njihovom životu, od sitnica poput informacija šta jedu do toga kako odgajaju svoje troje dece.

Profimedia
 

Iako mnogi veruju da postoji neka vrsta pravila izdatog iz palate da kraljevski parovi ne bi trebalo da se opuštaju u javnosti, kraljevski stručnjaci za bonton objašnjavaju da je to više stvar odluke samog para.

I iako poznavaoci kraljevskih prilika često komentarišu snagu njihove veze, Vilijam i Kejt su veoma retko prisni u javnosti – a kada jesu, takve slike dok trepnu obiđu svet.

Razlog zašto se par ne grli ili ne drži za ruke u javnosti je taj što „ne osećaju potrebu da dokazuju svoju ljubav“, kaže kraljevski stručnjak Robin Kermod.

„Veoma je jasno da su Vilijam i Kejt emotivno bliski“, objašnjava on: „Međutim, izgleda da ne osećaju potrebu da dokazuju svoju ljubav – posebno kada su u službenom, državnom poslu.

„Oni izgledaju kao snažan, nezavisan par. I dok su na javnom mestu, ne osećaju potrebu da pokazuju svoju ljubav jedno prema drugom svetu.”

Paul Edwards/Pool Photo via AP

Takođe je dodao da su tokom prisustva na Vimbldonu pokazali dovoljno samopouzdanja i stav da nije važno da li su u javnosti zajedno ili kao pojedinci, napominjući da su tokom napetih trenutaka bili „potpuno u skladu sa ponašanjem kakvo preferiraju“.

Profimedia
 

Prema ekspertima, to je jednostavno pitanje opredeljenja para, a pošto bi Vilijam i Kejt jednog dana trebalo da postanu centralne figure britanske monarhije, nije ni čudo što žele da ostanu profesionalni koliko mogu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike