Odmor po meri princa Vilijama i Kejt Midlton! Ostrvo Mistik: Elegantno bekstvo za bogate i slavne

19.06.2022

18:30

0

Autor: A.G.

Ova karipska destinacija je omiljena među slavnim ličnostima i dom je zapanjujućih plaža i privatnih vila

Odmor po meri princa Vilijama i Kejt Midlton! Ostrvo Mistik: Elegantno bekstvo za bogate i slavne
profimedia-0124644713 - Copyright Profimedia

Malo ostrvo Mistik, u privatnom vlasništvu kompanije "The Mustique Company" deo je karipske države Sveti Vinsent i Grenadini i jedna je od omiljenih destinacija bogatih i slavnih.

Celo ostrvo proteže se na svega 5.7 km², a stanovništvo broji tek 500 ljudi. Ove dve brojke u kombinaciji s privatnim vlasništvom odlična su garancija privatnosti zbog čega zvezde rado biraju upravo Mistik za odmor.

Postoji 75 glamuroznih vila raspoređenih širom ostrva. Vile imaju od dve do 10 spavaćih soba i mogu se pohvaliti svim zamislivim pogodnostima. Svaka vila ima najmanje troje zaposlenih, uključujući privatnog kuvara.

Brojne su zvezde poput Mika Džegera i Brajna Adamsa koje na ovom ostrvu danas poseduju vile.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža zajedno sa svojim tada dvogodišnjim sinom, princom Džordžom, baš ovde su došli na odmor od svakodnevnih obaveza.

Profimedia
 

Vila Aurora u kojoj odmaranje nedeljno košta vrtoglavih 19.000 britanskih funti, bila je njihova rezidencija.

Iako postoji opšte shvatanje da su svi koji borave na ostrvu određenog statusa i da mnogi pripadaju najvišoj društvenoj klasi, Mistik ipak nije mesto za razmetanje.

Umesto toga, ovo je idealno mesto za bekstvo od telefona, uvek savršene frizure i garderobe. Na ovom mestu gosti se voze u vozilima na otvorenom i brčkaju se na Karibima. Od kodeksa oblačenja, do restorana i estetike, sve je svedeno na minimum.

Profimedia
 

Mistik se ponosi nivoom privatnosti koji može da ponudi svojim gostima, što je jedan od razloga zašto je ovo ostrvo postalo bekstvo za slavne, ali i članove britanske kraljevske porodice. Naime, paparacima je ovde praktično onemogućen pristup zbog strogih uslova ulaska na ostrvo, a obezbeđenje patrolira obalom 24 sata dnevno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike