Način na koji držite mobilni telefon otkriva nešto o vašoj ličnosti

21.03.2022

15:00

0

Autor: 24sedam

Postoje četiri različita načina držanja i upravljanja pametnim telefonom

Način na koji držite mobilni telefon otkriva nešto o vašoj ličnosti
Ilustracija - Copyright Profimedia

Prepoznajte način na koji obično držite telefon. Zatim čitajte dalje da biste saznali šta on govori o vašoj ličnosti.

Držite telefon jednom rukom i koristite palac za pomeranje i kucanje

Ako vam je zgodno da držite telefon jednom rukom, dok koristite samo palac za manevrisanje po ekranu, onda ste – bezbrižna, optimistična i samouverena osoba.

Profimedia
 

Možete prihvatiti ono što vam život donosi i nikada se ne žaliti. Budući da ste sigurni u svoje sposobnosti, nastavljate da idete napred grabeći svaku novu priliku na svom putu. A ako je potrebno, možete rizikovati i izaći iz svoje zone udobnosti kako biste ispunili svoje ciljeve i ambicije.

Takav stav donosi uspeh u poslu, ali ne i u odnosima. Kada su u pitanju ljubav i romansa, skloni ste da igrate na sigurno i volite da idete sporo. Vaš partner vas može videti kao osobu koja nije ozbiljna po pitanju posvećenosti. Jednom kada ste sigurni da je vaš partner jedan za vas, nema osvrtanja unazad.

Držite telefon sa obe ruke, ali koristite samo jedan palac za kucanje

Ako držite telefon u ovom stilu, to znači da ste pragmatični, intuitivni i mudri.

Profimedia
 

Radije postupate oprezno, nego da rizikujete i pretrpite neki gubitak. Vi ste empatični, brižni i briljantni u dekodiranju karaktera drugih ljudi. Sposobnost obraćanja pažnje na detalje spašava vas od prevare.

Ovi kvaliteti vam olakšavaju život u zabavljanju jer možete izabrati pravog partnera za sebe na samo jednom sastanku. Jednom kada nađete ljubav svog života, više ne znate za polako.

Razmislite dva puta pre nego što se posvetite vezi, inače ćete možda završiti sa nekim ko nije vredan vašeg vremena, truda i ljubavi.

Držanje telefona obema rukama i skrolovanje i kucanje sa oba palca

Ovaj stil držanja telefona govori da ste inteligentna, svestrana, energična, efikasna i bezbrižna osoba.

Profimedia
 

Brzi ste u analizi stvari i pronalaženju relevantnih rešenja za svaki mali ili veliki problem. Znate kako da se prilagodite i taktično se nosite sa zahtevima različitih situacija koristeći različite veštine.

Na zabavama i proslavamama vi ste najnapornija osoba. Zadržavate ozbiljno držanje dok vodite intelektualne diskusije. Ipak, ovi kvaliteti nisu dovoljni da privuku osobu sa kojom izlazite. Da biste začinili svoj romantični život, morate zaista naporno raditi i dokazati svoju ljubav.

Držanje telefona jednom rukom i skrolovanje kažiprstom druge ruke

Ako držite telefon u ovom stilu, onda ste kreativna i spontana osoba.

Profimedia
 

Vaša bogata mašta i jedinstvene ideje ostavljaju ljude očaranim. Možete okusiti ogroman uspeh bilo da odaberete da budete slikar ili pisac. Iako ste otvorena osoba, više volite samoću da biste se ponovo napunili energijom. U romantičnim vezama ste stidljivi i želite da vaš partner napravi prvi korak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike