Nova hotelska ponuda - večera ispod staklenog zvona

26.10.2021

15:30

0

U cilju zaštite od koronavirusa

Nova hotelska ponuda - večera ispod staklenog zvona
street-g0ec74b476_1280 - Copyright Pixabay

Kako bi smanjili širenje koronavirusa i zaštitili svoje goste, hotel "Hoshinoya Tokyo" u glavnom gradu Japana ponudio je svim zainteresovanima večeru ispod staklenog zvona.


Reč je o večeri pod prozirnim vinilnim haubama promera 75 centimetara, visokim nešto više od metra, koje nalikuju lanternama. One su blago osvetljene i montirane iznad glava gostiju kako bi im pružile zaštitu tokom razgovora.

Hotel raspolaže sa samo jednom privatnom sobom u kojoj je moguće večerati na ovaj način, a gosti mogu pozvati maksimalno dve osobe da im se pridruže u tom nesvakidašnjem iskustvu.

 

 

Zaštitne lanterne delo su poznatog umetnika Kojima Shoutena iz Kjota koji i inače često sarađuje sa ovim otmenim hotelom s pet zvezdica.

Hotel je za privatnu sobu osmislio i poseban jelovnik koji kombinuje japansku fermentisanu hranu s francuskim tehnikama kuvanja. Za najam ove sobe potrebno je izdvojiti 220 evra, odnosno 170 evra po osobi koja tu jede.

Koliko god prizor večere pod lanternama izgledao čudan, nije mali broj onih koji žele da dožive ovo neobično iskustvo u hotelu "Hoshinoya Tokyo", piše punkufer.dnevnik.hr.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: A.G.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike