Danas njihov rođendan slavi čitav svet

31.12.2020

12:00 >> 16:58

0

Oni koji su rođeni 1.januara vole da zapovedaju i na poslu i kod kuće

Danas njihov rođendan slavi čitav svet
Copyright Pixabay

Rođeni 1.januara su jedinstveni jer će danas, hteli to ili ne, svi slaviti njihova rođendan.  A ovi Jarčevi su posebni po tome što su vođe a tome

Pročitajte i ovo:
doprinosi i njihov šarm. Oni su ambiciozni, nežni i originalni. Često su na rukovodećim pozicijama jer barataju činjenicama i ne podležu emocijama.

Oni vole da organizuju, strukturišu i imaju potrebu da zapovedaju i na poslu i kod kuće. Ali tu su i one dobre osobine: studiozni su, neguju obrazovanje i ne odriču se svojih uverenja. Ponekad imaju velike težnje a ponekad ih principi, lojalnost i poštenje sprečavaju da ostvare svoje ambicije. Znaju i da preuzmu previše odgovornosti na sebe.

Pixabay

Jarčevima je važna karijera i oni imaju sposobnost da se nose sa tešim ljudima pre svega zato što su vrlo trpeljivi i skloni kompromisima. Oni nisu osobe koje baš vole promene i teško prave radikalne promene u svom životu. U poslu znaju nekada i da sakriju emocije ali i da upotrebe šarm u cilju napretka u karijeri.

Danas rođendane slave glumica Eva Ras, kompozitor Kornelije Kovač, bivši košarkaš Ljubodrag Duci Simonović, predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, reditelj Srđan Dragojević.

1.januara rođeni su i prvi direktor FBI Edgar Huver i pisac knjige „Lovac u žitu“ Džerom Dejvis Selindžer.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike