Ovo su deca glumaca iz serije „Prijatelji“! Jedan je čak bio u petoj sezoni u maminom stomaku

25.06.2024

07:45

0

Niko od njih nije krenuo putem poznatih roditelja

Ovo su deca glumaca iz serije „Prijatelji“! Jedan je čak bio u petoj sezoni u maminom stomaku
Copyright Profimedia

Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrov, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer je ekipa glumaca koja je osvojila milionski auditorijum u seriji „Prijatelji“. Iako u ovom pomenutom ostvarenju oni vode veoma zanimljive živote, stvarnost je zapravo drugačija i svako od njih ima svoje partnere i ljubavne brige. 

Kortni Koks, koju je publika upoznala kao Moniku Geler u pometnutoj TV seriji iza sebe ima jedan neuspeli brak sa Dejvidom Arketom, sa kojim je dobila ćerku Koko Arket.

Glumica neretko na svom Instagram nalogu sa pratiocima deli fotografije i snimke na kojima pozira sa svojom naslednicom. 

Met Leblank je u pomenutom sitkomu glumio zavodnika Džoija Tribijanija, a u stvarnosti ima ćerku Marinu Perl, koju je dobio iz braka sa Melisom Meknajt. Met je nekoliko puta naveo da pored svoje ćerke, decu svoje bivše žene Melise smatra svojom, jer su odrastali sa njim u istoj kući.

Profimedia
 

- Tejlor ima 25 godina i on je inženjer zvuka. Radi u studiju za snimanje. Moja ćerka Žaklin je diplomirala kompjuterski dizajn. Ona je stvarno veoma vredna i veoma sam ponosan na nju - rekao je Met 2016. godine o deci koju je njegova bivša dobila u prethodnom braku. 

Lisa Kudrov, poznata kao Fibi, ima sina Džulijana sa kojim je bila trudna dok je snimala seriju „Prijatelji“.

Naime, njen lik Fibi Bufe je u petoj sezoni bila trudna, odnosno surogat za njenog brata i nosila je trojke. U stvarnom životu, Lisa je u stomaku nosila sina. Glumica je u nekoliko navrata rekla da je on njena najveća podrška. Njen naslednik ima mnogo talenta i strasti, trenutno radi kao dizajner specijalnih efekata u filmovima. Inače, Lisin sin nije nikada želeo da ima brata i sestru, pa zato glumica nema više dece

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

Dejvid Švimer, koga je publika zavolela kao Rosa Gelera, ima kćerku Kleo, iz braka sa bivšom suprugom Zoi. Par se razveo 2017. godine, ali Dejvid i Zoi su ostali u dobrim odnosima zbog naslednice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Buckman (@zoebuckman)

Dženifer Aniston, koja u „Prijateljima“ igra Rejčel Grin još uvek nije dobila svoje naslednike, iako se o tome stalno spekulisalo.  Dženifer je inače, krštena kuma ćerki njene koleginice Kortni Koks, Koko Arket. Metju Peri, koji je nažalost preminuo, iza sebe nije ostavio naslednike.

Dženifer Aniston Profimedia
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike