"Prijatelji" se oprostili od voljenog Gantera: Bio si džentlmen velikog srca, hvala ti (FOTO)

25.10.2021

18:07

0

Čuveni glumac preminuo je u svom domu u Los Anđelesu, a tužnu vest saopštio je njegov menadžer

"Prijatelji" se oprostili od voljenog Gantera: Bio si džentlmen velikog srca, hvala ti (FOTO)
Prijatelji - Copyright Profimedia

Američki glumac Džejms Majkl Tajler preminuo je u 59. godini, nakon što mu je 2018. godine dijagnostikovan uznapredovali rak prostate. On je bio najpoznatiji po ulozi Gantera u seriji "Prijatelji", menadžera kafića u kom se glavna šestorka okupljala i bio je beznadežno zaljubljen u Rejčel Grin. 

Printscreen/YouTube
 

Dejvid Švimer, Metju Peri, Met Leblank, Dženifer Aniston, Lisa Kudrou i Kortni Koks, glavna glumačka postava serije, oprostila se od voljenog kolege na društvenim mrežama.

Oni su postavljali ili snimke sa njim iz serije ili njegovu fotografiju iz "Central perka", čuvenog kafića iz serije, uz emotivne poruke.

- "Prijatelji" ne bi bili isti bez tebe. Hvala ti za smeh koji si doneo seriji i našim životima. Mnogo ćeš nedostajati - napisala je Dženifer Aniston.

- Veličinu zahvalnosti koju si donosio i koja se pokazivala na setu svakog dana je proporcionalno ista onome koliko sam ja zahvalna što sam te poznavala. Počivaj u miru Džejms - napisala je Kortni Koks.

- Džejms, hvala što si odigrao tako divnu i nezaboravnu rolu u "Prijateljima", što si bio džentlmen velikog srca. Mnogo ćeš nedostajati, druže - napisao je Dejvid Švimer.

- Puno smo se smejali, druže. Nedostajaćeš. Počivaj u miru, prijatelju - poručio je Džoi Tribijani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

- Džejms Majkl Tajler, nedostajaćeš nam. Hvala ti što si bio uvek uz nas - napisala je Lisa Kudrou.

- Izgubili smo dobrog prijatelja u Džejmsu Majklu Tajleru. Ganter, nedostajećeš - napisao je Metju Peri na svom nalogu na Tviteru.

Tajler je preminuo u svojoj kući u Los Anđelesu u nedelju ujutru, navodi se u saopštenju njegovog menadžera. Njemu je 2018. dijagnostikovan uznapredovali rak prostate koji se kasnije proširio na njegove kosti.

- Želeći da pomogne što većem broju ljudi, hrabro je podelio svoju priču i postao borac da oni sa prostatom dobiju test krvi već sa 40 godina - rekao je njegov menadžer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike