Kriju se? Svet bruji o tome da su Ros i Rejčel iz "Prijatelja" zajedno, detalji procurili u javnost

11.08.2021

09:29 >> 09:31

0

Njih dvoje su javno priznali da su bili zaljubljeni jedno u drugog na početku snimanja popularnog sitkoma, ali da su osećanja morali da potisnu

Kriju se? Svet bruji o tome da su Ros i Rejčel iz "Prijatelja" zajedno, detalji procurili u javnost
Copyright Profimedia

Stikom “Prijatelji” završen je još 2004. godine, ali popularnost ove serije ne jenjava. Ona se i danas gleda sa istim žarom, a u prilog tome govori i specijal koji je nedavno emitovan, gde su svi glavni glumci na jednom mestu pričali o tome kakav uticaj je serija napravila u svetu. Jedna od šokantnih stvari koja je tada otkrivena jeste da su glumci Dženifer Aniston i Dejvid Švimer, koji su tumačili ljubavni par Rejčel i Rosa, zapravo na početku snimanja bili zaljubljeni jedno u drugo.

Profimedia

Njih dvoje su priznali da su tokom prve sezone bili ludo zaljubljeni, ali da nisu smeli to nikome da kažu. Međutim, kako se sada piše u stranim medijima, oni su izgleda ipak zajedno!

Naime, nakon specijala gde su svetu priznali svoja osećanja, počelo je da se priča i piše o tome da su Dženifer i Dejvid u ljubavnoj vezi.

– Nakon ponovnog okupljanja postalo je jasno da je sećanje na prošlost izazvalo osećanja kod oboje i da je hemija koju su uvek morali da sahranjuju još uvek tu. Počeli su da šalju poruke odmah nakon snimanja, a prošlog meseca Dejvid je odleteo iz svoje kuće u Njujorku da vidi Džen u LA -u – rekao je izvor za strane medije.

Dženifer Aniston Profimedia

Navodno su njih dvoje provodili vreme u njenoj kući, gde su uživali spremajući večere i u zajedničkom vremenu, ćaskanju i smehu. S druge strane, njihovi predstavnici za medije su demantovali ove navode, ali ne bi bio prvi put da njih dvoje kriju vezu.

S obzirom na to da su tek posle više od 20 godina priznali da su bili zaljubljeni jedno u drugo, ne bi bilo čudno da sada pokušavaju da sakriju sve od očiju javnosti.

Dejvid Švimer Profimedia

– Oboje smo se snažno gnječili, ali bilo je to kao da su prošla dva broda. Jedno od nas je uvek bilo u vezi i nikada nismo prešli tu granicu – rekao je Švimer u specijalu, a Dženifer se nadovezala:

– Sećam se da sam jednom rekla Dejvidu: ‘Biće to velika šteta ako se prvi put ti i ja poljubimo na nacionalnoj televiziji’. I svakako je to bilo. Samo smo kanalisali sve naše obožavanje i ljubav jedno prema drugom u Rosa i Rejčel.

PROČITAJTE JOŠ

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike