Kortni Koks je napunila 60 godina! Koleginica iz "Prijatelja" joj prva čestitala: Čast mi je da te zovem prijateljicom do kraja života

16.06.2024

23:20

0

Uputila joj je emotivnu poruku

Kortni Koks je napunila 60 godina! Koleginica iz "Prijatelja" joj prva čestitala: Čast mi je da te zovem prijateljicom do kraja života
Kortni Koks - Copyright Profimedia

Kortni Koks, glumica koji mnogi obožavaju zbog njene uloge Monike Geler u "Prijateljima", proslavila je juče 60. rođendan.

Jedna od prvih koja joj je čestitala bila je Dženifer Aniston, sa kojom je delila kadar u seriji punih 10 godina, a i nakon toga su ostale najbolje prijateljice.

- Slavimo ovu moćnu, magičnu, mističnu, interesantnu, zainteresovanu, pretalentovanu devojku danas! - počela je Dženifer, pa nastavila:

Profimedia
Dženifer Aniston i Kortni Koks

- Slatka moja KK, ona je zabavna kao niko drugi, predivna i spolja i iznutra. Nezavisna na najslađi način, brine o svima, čak i ako ih ne poznaje. 

Dženifer je potom i nasmejala činjenicom o Moniki.

- Preterano se plaši pasa, iako je uvek imala barem po dva. Lojalna do kraja. Preurediće vam sobu iako je niste pitali. Uvideće mrlju na prozoru iako je milju daleko. Nije je briga šta ljudi misle. Ne mogu da zamislim svet bez nje. Jedna od najvećih časti koje imam je to što je mogu zvati prijateljem do kraja života. Srećan, srećan rođendan KK. Volim te - zaključila je Dženifer.

Uz emotivnu posvetu, Dženifer je objavila niz fotografija i snimaka, kako iz privatnog života, tako i iz popularne serije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike