Kako bi izgledala deca "Prijatelja": Svako bi imao više naslednika nego što znamo, a preokret kod Džoija niko ne očekuje!

20.06.2023

07:45

0

Fanovi serije umeju da budu i te kako maštoviti

Kako bi izgledala deca "Prijatelja": Svako bi imao više naslednika nego što znamo, a preokret kod Džoija niko ne očekuje!
Postava serije "Prijatelji" - Copyright Profimedia

Serija "Prijatelji" završena je pre skoro dve decenije, ali i dalje popularna, možda čak i više nego kada se premijerno emitovala. 

Mnogi bi voleli da se snimaju nove epizode, a fanovi su u obliku dokumentarca "Prijatelji - Ponovo zajedno" dobili priliku da fantastičnu šestorku barem još jednom vide na okupu. 

No, to svakako nije dovoljno, pa su mnogi zamišljali kako bi život Monike, Fibi, Rejčel, Čendlera, Džoija i Rosa izgledao danas. Kao što je poznato, serija je završena tako što su Ros i Rejčel ponovo zajedno, Monika i Čendler su usvojili blizance, Fibi se udala za Majka, a Džoi ostao i dalje poželjni neženja. 

Profimedia
Postava serije "Prijatelji"

Međutim, neki fanovi su imali viziju kako bi izgledale porodice koje su "Prijatelji" stvorili, pa su tako napravili fotografije na kojima vidimo kako bi izgledala njihova deca, nekoliko godina pošto su nastavili svoje živote "van malih ekrana".

U seriji su Ros i Rejčel dobili ćerku, ali jedan fan predviđa da bi oni mogli da dobiju još jednu devojčicu. Prema ovoj fotografiji, Ema, koju znamo, je mešavina Rosa i Rejčel po izgledu, dok njihova druga ćerka više liči na mamu.

Monika i Čendler su u finalu serije dobili, neočekivano, blizance i to dečaka i devojčicu - Džeka i Eriku. No, njima je nepoznati fan serije predvideo da će dobiti još dva dečaka koja su slika i prilika Čendlera Binga.

Fibi i Majk su u poslednjoj epizodi počeli da pričaju o tome da imaju decu, a neko misli da bi oni, poput Rosa i Rejčel, dobili dve ćerke. Boju kose su obe devojčice nasledile od majke, ali i stil oblačenja.

A sada preokret

Iako je Met Leblank, koji tumači lik Džoija Tribijanija, dobio spinof seriju u kojoj se seli u Los Anđeles, fanovi "Prijatelja" nikako nisu videli da je to njegov put.

Međutim, niko baš nije očekivao da će ga spojiti sa, ni manje ni više, nego Dženis!

Dženis je, inače, za one koji ne znaju, bila u vezi sa Čendlerom, više puta, a čak je i Ros spavao sa njom. Međutim, Džoi je bio izrazito protiv nje i nikada mu se nije dopadala, pa i nije čudno što je jedan fan video njih kao idealan par.

Prema njemu, Džoi i Dženis bi imali ćerku i sina, koji bi po izgledu bili mešavina mame i tate.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike