„Prijatelji" se sastali posle 17 godina, pa prošli kao bosi po trnju? Dženifer Aniston otkriva zašto

18.09.2021

06:15 >> 08:52

0

Fanovi su druženje dugo i željno iščekivali, ali poznatoj šestorki u stvari nije bilo nimalo lako...

„Prijatelji" se sastali posle 17 godina, pa prošli kao bosi po trnju? Dženifer Aniston otkriva zašto
Copyright Dženifer Aniston Profimedia

Nekoliko meseci od prikazivanja specijala „Prijatelja”, Dženifer Aniston ispričala je tamošnjim medijima kako njoj i ekipi ovo okupljanje posle 17 godina uopšte nije bilo lako. Glumica je tokom razgovora u „Literally!” istakla da je čak bilo i brutalno vratiti se „na isto mesto, sa istim ljudima, posle toliko vremena koje ih je u jednom trenutku gotovo i u potpunosti razdvojilo”.

– Nismo očekivali da će tako da nas… Spusti sve to. Pomisliš prvo kako će sve biti super, kako nema šta da pođe naopako, kako će to biti kao putovanje kroz vreme. A onda, kad smo videli da je, pre svega, set odrađen iznova i do najsitnijih detalja, malo je reći da je bolelo. Bilo je brutalno – priznala je Dženifer, na iznenađenje mnogih.

Pročitajte još:

Kako je dalje objasnila – tako je bilo jer je sve naizgled ostalo isto, ali oni su se mnogo promenili.

– Prošlo je 17 godina i, za to vreme, mnogo šta se desilo u našim životima. Kada je serija završena, mi smo bili puni neke nade, život je tek bio pred nama. Teško nam je bilo samo zato što se rastajemo, što se nećemo viđati svaki dan i što nećemo zajedno raditi ono što volimo. Ponovni sastanak tamo, probudio je neku nostalgiju, melanholiju, bilo je dosta suza. U jednom periodu smo bili totalno razdvojeni i onda smo se vratili… A vreme nas je „pregazilo”. Eto, zato je bilo brutalno. Dejvid se držao, da, ali situacija je „slomila” na primer Leblanka, koji je uvek bio kao od kamena. On nam je svima uvek bio kao stariji brat, ali ovo mu je teško palo. Neverovatno – pričala je Dženifer.

,,Prijatelji”, Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike