Bivši suprug Kortni Koks nije mogao da podnese njenu popularnost: Želeo sam da budem taj koji će donositi novac u kuću

01.05.2023

07:59

0

Pokušavali su da se izbore zajedničkim snagama, ali je ego znao da prevagne

Bivši suprug Kortni Koks nije mogao da podnese njenu popularnost: Želeo sam da budem taj koji će donositi novac u kuću
Dejvid Arket i Kortni Koks - Copyright Profimedia

Kortni Koks je stekla ogromnu popularnost u seriji "Prijatelji" gde je tumačila lik Monike Geler. Njen tadašnji suprug i kolega Dejvid Arket priznao je sada da nije mogao da se nosi sa njenom popularnošću.

Kako je istakao, problem je bio što je on jedan od onih tradicionalnih muškaraca koji smatraju da treba da privređuju više od žene.

- Bilo je teško. Imam te neke tradicionalne muške stvari gde ja želim da donesem novac u kuću i hranu na sto - rekao je on, pa dodao:

Profimedia
Dejvid Arket i Kortni Koks

- U glumačkom svetu, generalno, uvek si na nekom rolerkosteru popularnosti i situaciji da možda nećeš dobiti posao. To je ta čudna stvar. I onda, kad se porediš sa nekim ko je na vrhu legendarne serije i televizije, veoma ti je teško.

Dejvid Arket i Kortni Koks su bili u braku od 1999. do 2013. godine. Kako glumac ističe, oboje su se trudili da uče i da pokušavaju da nađu rešenje, ali to nije uvek prolazilo bez svađe zbog ega.

- Sve to ima veze sa tim kako prihvataš stvari, šta govoriš i na koji način reaguješ, koliko dozvoljavaš da neko drugi utiče na tebe. Mislim da je jedini način da se fokusiraš na sebe i ono što te čini srećnim - rekao je on, pa nastavio:

Profimedia
Dejvid Arket i Kortni Koks

- Na samom kraju smo mi uradili, čini mi se, sjajnu stvar. Kada ljudi završavaju vezu, tu se uključe advokati i nastane borba i baciš dosta novca, umesto da se fokusiraš na ono što je važno, a to je da se rastaješ od nekoga. 

Iako su se rastali, Kortni i Dejvid su uspeli da naprave dobar prijateljski odnos, pre svega kako bi zajedničkim snagama odgajali ćerku Koko, koja sada ima 18 godina. 

- Mi smo uvek bili otvoreni jedno prema drugom. Nikad se nismo svađali, čak ni tokom razvoda. Zato je naš odnos izgrađen na poštovanju - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike