Kortni Koks, kao i Monika u „Prijateljima", ima kod kuće „sobu za haos"! Kad su je raskrinkali, glumica vrištala (FOTO/VIDEO)

21.08.2023

18:20

0

Zahtevala je i da se obrišu dokazi, ali to joj nije „upalilo"

Kortni Koks, kao i Monika u „Prijateljima", ima kod kuće „sobu za haos"! Kad su je raskrinkali, glumica vrištala (FOTO/VIDEO)
Kortni Koks - Copyright Profimedia

Kortni Koks nedavno se oglasila na svom Instagramu sa željom da svojim „foloverima" pokaže trpezariju. Međutim, čovek iza kamere imao je drugi plan.

Naime, glumica baš kao i Monika iz „Prijatelja" (uloga zbog koje je ceo svet zna), ima „tajnu sobu za haos" u svojoj kući, a prema njenoj reakciji, nije joj baš bilo pravo što je to dokumentovano. Možda je u pitanju bila samo gluma, ali ona je i vrisnula pošto je kamera zašla baš tamo pa i zahtevala da se dokazi obrišu.

 

 

Ta joj želja, međutim, nije bila ispunjena - jer je čak i njenom prijatelju kom je u stvari bila poverena uloga snimatelja bilo simpatično to što je, naizgled, iznenada pronašao veliku sličnost između Monike i Kortni.

Podsetimo, u seriji „Prijatelji", čitava jedna epizoda bila je posvećena Monikinoj tajnoj i neurednoj sobi. Čendler (Metju Peri) nema šta nije probao samo da je otvori, a Džoi (Met Leblank) čak je i posumnjao da tamo krije svog bivšeg izabranika, doktora Ričarda Burka (Tom Selek).

Monikina „tajna neuredna soba", Printscreen ,,Prijatelji"
 

Kada je napokon otvorio vrata, Bing nije mogao a da joj se i u lice ne nasmeje.

- Pa ti si neuredna... - prokomentarisao je bio, dok se Monika gotovo znojila od muke.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike