"Videla sam svoju sliku i pomislila - ovo je užas": Monika iz „Prijatelja“ godinama se zatezala, a danas je gotovo neprepoznatljiva (FOTO)

14.03.2024

07:45

0

Priznala da se pokajala

"Videla sam svoju sliku i pomislila - ovo je užas": Monika iz „Prijatelja“ godinama se zatezala, a danas je gotovo neprepoznatljiva (FOTO)
Copyright Profimedia

Kortni Koks stekla je svetsku slavu ulogom Monike u seriji "Prijatelji", a simpatična brineta brzo je ušla pod kožu publici najpoznatijeg sitkoma.

Ovo je definitivno uloga koja joj je obeležila karijeru, a kako je prošlo preko 30 godina od početka snimanja, jasno je da je glumica ostarila i da su očekivane promene. Međutim, u njenom slučaju na fizičku transformaciju uticalo je previše botoksa zbog čega je često nailazila na osude.

Profimedia
Metju Peri i Kortni Koks u "Prijateljima"

Ona je i sama jednom prilikom priznala da je sa operacijama preterala, kao i da joj se ne dopada njen sadašnji izgled.

- U jednom momentu misliš da radiš na sebi, a onda pogledaš fotografiju i prvi što pomisliš je – ovo je užas! Kajem se zbog mnogih stvari koje sam uradila. Dobro je što sam shvatila na vreme da treba da prestanem - iskreno je priznala.

Tada je dodala i da joj se rezultati tretmana botoksom nisu dopadali, pa je odlučila da prekine sa ovim intervencijama.

- Tražila sam da me vrate na staro. Sada sam prirodna koliko mogu da budem. Osećam se bolje jer izgledam kao prava ja. Izgledam više kao osoba koja sam bila, barem se nadam - rekla je glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike