TOP 20 skandala koji su obeležili 2023. godinu: Vređali se, ponižavali, tukli i prozivali, a na ove ste i zaboravili! (ANKETA)

22.12.2023

20:50

0

Svega smo se nagledali i naslušali, a sada je vreme da u našoj anketi izaberete koji je to skandal obeležio ovu godinu

TOP 20 skandala koji su obeležili 2023. godinu: Vređali se, ponižavali, tukli i prozivali, a na ove ste i zaboravili! (ANKETA)
Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Ako nešto vole naše poznate ličnosti (iako to nikada ne bi priznali), to su skandali. Bilo da su vezani za njih lično ili za njihove kolege, svi prate šta se dešava, svi komentarišu i na kraju - svi sebi dižu popularnost. 

Ni ove godine ih nije manjakalo, a neke zvezde su bile akteri i po nekoliko skandala. U nastavku smo izdvojili neke od najvećih za vas, a ukoliko smo neke zaboravili, ne zamerite, ipak ih je bilo više nego što godina ima dana. 

U nastavku vas podsećamo neki od skandala za koje možete i glasati u anketi na kraju teksta.

Tuča Indi i Edite

Indira Aradinović Indi i Edita Aradinović privlače veliku pažnju zbog turbulentnog odnosa. Naime, ove godine je u medije iscruila tuča sestara kod njihove kuće. Pevačice su bile neobuzdane, jedan dečko je pokušao da ih razdvoji, a kada je to uspeo, ponovo je došlo do fizičkog sukoba, kada je i reagovala je njihova majka. Edita i Indi su u izjavama govorile kako je sve u redu između njih, odnosno da se takvi ekscesi dešavaju praktično svakog meseca.

ATAImages/Antonio Ahel
Indi, Edita

 

Afera "mito" u Zvezdama Granda

Izvesni Dušan Vukadinović iz Podgorice napravio je pravu pometnju u takmičenju "Zvezde Granda", kada je njegova majka optužula Snežanu Đurišić da im je tražila novac za prolazak u dalji krug. Pevačica je ove navode oštro demantovala i rešila je da presavije tabak.

24sedam/Danica Božović
Snežana Đurišić

 

Jelena Karleuša brutalno sažaljevala Anu Nikolić

Karleuša i Nikolićeva su ranije bile dobre prijateljice, ali je vremenom ovaj odnos zahladneo. Mala od skandala je uputila izuzetno oštre reči Ani, rekavši joj kako se "plaši da možda neće doživeti koncert u Areni koji najavljuje". Ana nije ostajala dužna Jeleni, pa je i spomenula i bolnu temu za nju, aferu sa Ognjenom Vranješem, te ju je nazvala gospođom "vaginini monolozi". Lukas je Jelenu takođe peckao i zbog skandala sa Vranješem

ATAImages/ A.A.
Jelena Karleuša

 

Na vama je da odlučite koji skandal je obeležio 2023. godinu i koji će poneti ovu "laskavu" titulu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike