Lukas sve oštriji! Progovorio o aferi Karleuša-Vranješ: Sve znam, slala mu je mafijaše na kuću!

14.06.2022

12:43

0

Autor: Marija Mitić

Pevač izrevoltiran "ratom" koji sa pevačicom javno vodi dva dana

Lukas sve oštriji! Progovorio o aferi Karleuša-Vranješ: Sve znam, slala mu je mafijaše na kuću!
lukas karleuša - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Jelena Karleuša i njen nekadašnji prijatelj Aca Lukas zaratii su zbog koleginica Ane Nikolić i Milice Pavlović. Pevačice su u klinču zbog afere oko pesme "Provereno", a Lukas i Jelena zauzeli su oprečne stavove zbog čega su se prepucavali putem Instagrama.

U ovoj javnoj raspravi putem društvene mreže, Lukas je u par navrata spomenuo Jelenine navodne afere, a onda i reprezentaciju Bosne i Hercegovine, dok je sada za za portal "Avaz.ba" je objasnio i zbog čega.

- Samo zbog Ognjena Vranješa. To je bila aluzija na Ognjena Vranješa. Zarad humora, ništa više, ništa loše. Ja cijelu njenu karijeru branim je od raznih njenih s*anja koje je pravila u životu, a ona kada joj treba neki publicitet, skoči na mene - kaže Lukas i osvrće se ne navodnu aferu koju su imali Jelena i Vranješ pre par godina.

ATAImages/Antonio Ahel
Aca Lukas

- A ja sam napisao to što sam napisao, sa mnom je teško kačiti se, sada će da dobije specijalnu emisiju na našoj televiziji Hype u kojoj ću da otkrijem sve što je radila. Pa i sa Ognjenom Vranješom. Ja sam lično zvao Vranješa da ga zamolim, čak sam se i posvađao s dečkom koji je 100 posto u pravu, a sada ću da otkrijem zašto je bio u pravu i šta je ona napravila u njegovoj kući u Briselu i koga mu je poslala tamo, kakve mu je mafijaše slala kući i slično. Pa dosta je bilo - poručio je i dodao:

- Kada je Vranješu slala gole slike ja sam stao na njenu stranu, jedini sam je branio. I sada ona ponovo na mene. E sada ću, gospođo, ja da ti pokažem koliko je sati. Tako ću da joj se us***m u život da neće znati gde je levo. Dobiće šta je zaslužila. I da se tom dečku (Ognjenu Vranješu), na kraju krajeva, izvinim što sam ja napao njega preko telefona - istakao je Lukas.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Lukas kaže i da ga nisu uvredili epiteti koje mu je bivša prijateljica dodelila, kao na primer da je "narkomančina".

- Svaki put ću da kažem: "Hvala na komplimentu, ajde nešto drugo." To me ne vređa. A ne znaju šta drugo da mi napišu jer znaju da sam u svemu najbolji - zaključuje Lukas.

Podsetimo, sukob Jelene i Lukasa je kulminirao brisanjem njihovog dueta "Bankina" sa Jutjubplatofrme, a više o tome čitajte na OVOM LINKU.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike