Aleksandra Mladenović, posle skandala, objavila lepe vesti: Uselila sam se u novi stan! Evo ko joj je prvi došao u goste

13.12.2023

20:13

0

Pevačica je pozirala sa svima i pohvalila se

Aleksandra Mladenović, posle skandala, objavila lepe vesti: Uselila sam se u novi stan! Evo ko joj je prvi došao u goste
Aleksandra Mladenović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović je proteklih nedelja bila u centru skandala zbog bivšeg dečka kog je prijavila policiji, ali se i njoj sada sreća osmehnula.

Pevačica se, naime, pohvalila na svom nalogu na Instagramu da se uselila u novi stan.

- Danas je za mene jako poseban dan. Uselila sam se u svoj novi dom o kakvom sam uvek maštala. Imala sam tu čast da mi Njegovo Prvosveštenstvo Episkop remezijanski Stefan Šarić očita molutvu i osvešta stan - napisala je Aleksandra. 

Kako se može videti na fotografiji, pored Aleksandre i episkopa remezijanskog, prvi koji su joj došli u goste su njena majka Vesna, drugarica Angela, te drug Stevan. 

Aleksandra, inače, pored ovog stana u kom sad živi, ima još dve nekretnine, a pored toga je u potpunosti renovirala kuću u Žitorađi, odakle je rodom i gde žive njeni roditelji. 

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Mladenović

Ona se našalila i da je imala problem sa garderobom i haljinama, te da je mnogo stvari morala da poklanja, ali da sa tim neće imati problem kada se bude preselila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike