Skandal! Potukle se Edita i Indi Aradinović nasred ulice! Isplivao snimak: Čupale se i valjale po zemlji, letelo perje! (VIDEO)

26.01.2023

14:14

0

Njihova majka je svim snagama pokušavala da smiri situaciju

Skandal! Potukle se Edita i Indi Aradinović nasred ulice! Isplivao snimak: Čupale se i valjale po zemlji, letelo perje! (VIDEO)
Edita Aradinović i Indira Aradinović Indi - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Skandalozan odnos poznatih pevačica Indire i Edite Aradinović još jednom je u centru pažnje nakon što se pojavio snimak na kome se rođene sestre tuku nasred ulice!

Naime, na snimku se vidi kako se Aradinovićeve valjaju po zemlji i svađaju, dok nepoznati momak pokušava da ih razdvaji. U jednom trenutku Edita je povikala "daj mi telefon", da bi isti ubrzo završio bačen par metara dalje. 

Folkerke su potom nastavile sa guranjem, čupanjem, kada je u jeku tuče uletela i njihova majka koja je svim snagama pokušavala da smiri situaciju. Edita se zatim uputila ka stanu, a Indi je ušla u automobil, prenosi Informer. 

Poznato je da ni ranije nisu bile u dobrim odnosima, ali su takođe po napisima medija uspele da izglade svoj odnos, no kako se čini bio je to samo privid, jer se u suprotnom ne bi dogodio ovakav incident. 

 

 

Podsetimo, Indi Aradinović nedavno je saopštila da se udala, a tada su se svi pitali da li je i Edita bila na njenom venčanju.

- Naravno da sam prisustvovala, bilo je prelepo, intimno i emotivno. Poželela sam joj veliku porodicu i dugovečnu ljubav - rekla je tada Aradinovićeva.

Ona i njen partner, koji je inače iz Danske i sa kojim je već par godina u vezi, venčali su se samo u opštini, dok će pravu srpsku pravoslavnu svadbu upriličiti naredne godine, na proleće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike