JK otkrila kako je Duško Tošić reagovao na njenu ispovest o njihovom braku: Čekam tužbu od advokata, on to voli! (VIDEO)

20.12.2023

20:15

0

Napravila je osvrt i na svoju izjavu vezanu za pređašnjeg supruga, Bojana Karića

JK otkrila kako je Duško Tošić reagovao na njenu ispovest o njihovom braku: Čekam tužbu od advokata, on to voli! (VIDEO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša najavila je danas nastup zakazan za reprizu dočeka 2024. godine pred brojnim medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam. Tokom konferencije, međutim, dotakla se i svoje ispovesti koju je nedavno dala, a tiče se između ostalog kako njenog pređašnjeg, tako i sadašnjeg braka.

Upitana za reakciju supruga Duška Tošića akonto svega što je izrečeno, te i da li se Bojan Karić oglašavao, Jelena se nasmejala, pa odgovorila:

- Bojan se nije oglasio, Duško nema nikakav komentar u kući. Čekam tužbu od advokata, možda će se advokat oglasiti, on to voli. Niko nije preterano reagovao. Iako su reakcije bile pozitivne, ne znam šta mi je bilo... - objašnjavala je Karleuša, misleći na to koliko je uspela da se opusti i otvori dušu na te teme.

Duško Tošić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Prokuljalo je sve ono što je čučalo u meni. Ne znam šta je toliko „trigerovalo" ljude da plaču, promene mišljenje o meni, da vide da ja imam i tu nežniju stranu. Morala bih iznova i iznova da preživim ono što sam govorila, zato nisam odgledala ponovo taj intervju. Nisam zagrebala ni tri odsto od onoga što jeste moj život zapravo - prokomentarisala je Jelena na druženju organizovanom povodom nastupa koji je zakazan za 1. januar u jednom prestoničkom hotelu.

Kako je još tekao razgovor s pevačicom, pogledajte na snimku koji sledi.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike