Ana Nikolić nastavlja rat sa Rastom! Bolje mu je da zauvek ćuti, vidimo se na sudu! Evo šta je poručila njegovim roditeljima

15.10.2023

09:37

0

Pevačica je besna zbog Raste

Ana Nikolić nastavlja rat sa Rastom! Bolje mu je da zauvek ćuti, vidimo se na sudu! Evo šta je poručila njegovim roditeljima
Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Nikolić, oduvek je imala turbulentan odnos sa nekadašnjim mužem Stefanom Đurićem Rastom, a nedavno je iznela nove optužbe na njegov račun.

Nakon što se reper oglasio fotografijom na kojoj provodi vreme sa ćerkom, pevačica je u ranim jutarnjim satima objavila fotografiju sa Tarom iz kreveta i poručila:

Printscreen/Instagram/ananikolicofficial
 

- Laž! Dete je kod mene tako da više neću pustiti nijednu jedinu laž. O njegovim roditeljima mogu samo da kazem "hvala vam sto ste bili tu "i zbog poštovanja prema tim istim ljudima ja sam ćutala. Bolje da ćuti zauvek. Sve što kaže od ovog trenutka biće upotrebljeno protiv njega. Dete viđao nije. Ako želiš dalje tvoje bljuvotine da iznosim sa dokazima i to kakvim - nastavi! Sramota me je od same sebe prvo, kao i od ljudi o čemu ja javno raspravljam. U pravu si - vidimo se na sudu!

ATAImages/ A.A.
 

 

Podsetimo, Rasta je nedavno govorio o bivšoj partnerki.

- Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živeti. Porodica je tu da pomogne u svakom smislu. Ja sam humanista, pomažem i znanima i neznanima, pa kako neću majci deteta koje bezuslovno volim. Onog momenta kad sama poželi da nešto promeni, promena će se i desiti - izjavio je Đurić za Hello, a ova izjava je dodatno isprovocirala Anu koja nije birala reči na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike