Rat Karleuše i Popovića se nastavlja: Ne brukaj se pod stare dane, nego se dostojanstveno povuci u penziju

02.10.2023

18:27

3

Jelena je istakla da uvrede više neće trpeti

Rat Karleuše i Popovića se nastavlja: Ne brukaj se pod stare dane, nego se dostojanstveno povuci u penziju
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danima unazad traju javne prozivke Jelene Karleuše i kreativnog direktora „Zvezda Granda”, Saše Popovića, a sve zbog gledanosti koncerta JK i prve emisije „Zvezda Granda” u ovoj sezoni. 

Naime, Popović tvrdi da je JK u fotošopu odradila grafikon podesivši da je njen koncert bio praćeniji nego muzičko takmičenje, a potom i izneo dokaze koji potkrepljuju njegove reči. S druge strane, Karleuša je i dalje pri svom stavu da su „Zvezde Granda” bez nje propale, te da je Saša neosnovano  napada i vređa. 

- Povodom kontinuiranih napada i uvreda na moj račun od strane Saše Popovića zbog grafikona gledanosti koji sam objavila, moram da kažem da njegove laži nije podržala ni televizija Prva ni televizija Pink - započela je Jelena, pa nastavila:

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša uzvratila Popoviću na prozivke

 

- Salva uvreda na moj račun zbog debakla „Zvezda Granda je još jedan pokazatelj da samo kačenje na moje ime donosi vest u medijima. Od kad sam izašla iz „Zvezda Granda”, nikada ih nisam pomenula, čak ni kad su doveli na to mesto mog neprijatelja, kumu otmičara Breninog deteta. Ni reč. 

Ona je dalje istakla da je samo želela da se pohvali svojim uspehom.

- Sve što sam uradila je da sam se pohvalila gledanošću moje promocije na Prva Tv. Ja nisam kriva što kuma nije uspela da održi gledanost i rejting. Iza ovih napada stoji pritisak gospodina Šolaka, vlasnika Granda koji je očigledno ljut što ne može da vrati uloženo u ovaj projekat koji je zbog mene i kupio (a ja otišla) i njegovo nezadovoljstvo time što sam podržala predsednika Srbije protiv kog ratuje putem svojih medija. Ovaj put javno apelujem na Sašu Popovića da ne vređa nekog ko mu je donosio najveću gledanost, da se ne bruka pod stare dane vređajući žene i da se dostojanstveno povuče u penziju. U protivnom biću primorana da se branim - zaključila je Jelena.

24sedam/Nemanja Vujčić
Jelena Karleuša

Podsetimo, Saša Popović je otkrio da je stupio u kontakt sa Milicom Pavlović koja je podržala Karleušin koncert, ističući da mu se ona izvinila, ne znajući da je u pitanju falsifikat.  

- Ja sam poslao Milici poruku i rekao joj: „Nemoj”, zato što je ona podržala Jeleninu laž, ali Milica nije znala. Kako bi mogla da zna da li je Jelena govorila istinu ili nije? Napisao sam joj poruku: „Nemoj da podržavaš nešto što je laž, što je falsifikat i što je obmana!” - ispričao je Saša, te otkrio i da li mu je ona odgovorila na tu poruku.

- Kaže: "Sale, izvini, pa ne znam ja, nemam te društvene mreže”, ali mi je poslala poruku, izvinila se. Kaže: „Sale, nisam u toku, nisam znala, ja sam samo ono što su drugi stavljali šerovala i podržavala i to je to” - zaključio je Popović za Informer. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike