Tuča sestara Aradinović „kruna" je sukoba dugog pet godina - zbog ljubomore i pretnji majka Florija i dan-danas brine?

28.01.2023

08:55

0

Veliki problem nikako da reše

Tuča sestara Aradinović „kruna" je sukoba dugog pet godina - zbog ljubomore i pretnji majka Florija i dan-danas brine?
Indira i Edita Aradinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Snimak skandalozne tuče sestara Edite i Indire Aradinović, poznate i kao Indi, još uvek kruži društvenim mrežama. Takođe, razlozi zašto je do tako nečeg došlo i dalje se nabrajaju. Prema najnovijim informacijama - okršaj koji se odvio usred bela dana i na ulici rezultat je, navodi se, nesuglasica koje su njih dve imale punih pet godina, piše „Alo". One su, sa jedne strane, počele zbog posla, a sa druge se nastvaile zbog pretnji da će sve tajne ljubavnog života biti iznete u javnost.

- Edita je doživela vrtoglavi uspeh čim je započela solo karijeru, a to je bilo sasvim dovoljno da izazove ljubomoru kod Indi, čija se karijera godinama nije pomerala sa mrtve tačke. Umesto da se sama založi za sebe, Indi je očekivala da je sestra poveže sa njenim saradnicima i da će joj proslediti pesme koje se njoj nisu dopadale, ali to se nije dešavalo. U proteklih pet godina njihov odnos je zbog toga bio turbulentan, a sestre su se često javno „peckale" i „prozivale", čak su se i blokirale na društvenim mrežama - počeo je insajder za pomenute medije pa dodao kako sestre, umesto da sednu i na miru sve reše, u stvari su javno iznosile da nisu u dobrim odnosima.

„Lažna sestra"?

- Indira je Editu u jednom trenutku javno nazvala i lažnom sestrom, a redovno ju je prozivala kod članova porodice, pevača i saradnika. Edita je, s druge strane, više puta pokušala da je smiri, hvalila ju je u javnosti i promovisala njene buduće projekte, ali to nije bilo dovoljno za prestanak sukoba - objašnjava dalje on, pa dodaje kako je sve na žalost kulminiralo tučom, zbog „Indirinih pretnji da će javno razotkriti sve Editine tajne."

- To što nijedna nova pesma koju je Indi objavila nije doživela veliki uspeh dok su pesme njene sestre imale milionske preglede dodatno je pogoršalo situaciju. Kako nije mogla poslovno da joj našteti, Indi je zapretila sestri da će javnosti ispričati sve što zna o njenom privatnom životu, ali i objaviti fotografije i prepiske koje dokazuju s kim je i kada bila u vezama. To je bila kap koja je prelila čašu... - tvrdi on.

Dana kada se dogodio obračun, Edita je bila kod majke Florije, a Indi je naknadno došla.

- Odmah su se posvađale, jer je Indi rekla Editi da neće da je vidi u porodičnom stanu. Verbalni sukob ubrzo se pretvorio u obračun, jer se Indi zaklela da će medijski da uništi sestru, uzevši svoj telefon uz pretnju da će istog trenutka nazvati sve svoje kontakte iz medija. Editi je pukao film i krenula je da joj otima telefon, a okršaj se nastavio u dvorištu. Iako pokušavaju da zataškaju svoj loš odnos, Indirina ljubomora prema Editi nikada neće proći i pitanje je dana kada će se fizičko nasilje ponoviti. U celoj situaciji najviše ispašta njihova majka, jer ovakve tuče godinama gleda i strepi da će se jednog dana završiti kobno - zaključio je za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike