Ćerka Džeja Ramadanovskog otkrila zbog čega se porodica nije pojavila na premijeri trejlera za film "Nedelja"

29.10.2023

22:56

0

U pisanju scenarija nisu učestvovali

Ćerka Džeja Ramadanovskog otkrila zbog čega se porodica nije pojavila na premijeri trejlera za film "Nedelja"
Marija i Džej Ramadanovski - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ćerke Džeja Ramadanovskog, Marija i Ana, nisu bile prošle nedelje na premijeri trejlera za film "Nedelja" koji govori o životu njihovog oca. 

Ipak, cela porodica je upućena u scenario, te se nadaju da će Džej biti prikazan baš onako kako ga ona pamti.

ATAImages/ Antonio Ahel
Džej Ramadanovski

- Mi nismo bili pozvani na taj događaj. Ja nisam ni znala kada će se to desiti! Koliko sam upućena to je bila prezentacija trejlera samo za medije. Znali smo da treba da bude organizovana, ali nismo znali kada. Mi smo na vezi sa svima u produkciji filma i upoznati smo sa gotovo svim dešavanjima, pa ću ja svoj sud o filmu dati kada bude bila premijera. Verovatno ćemo gledati predpremijeru takođe! Nadam se da će moj otac biti predstavljen verodostojno i baš onako kakav je bio - rekla je Marija, pa dodala:

- Mi kao porodica smo dobili scenario, ali nismo učestvovali u njemu. Ja praktično nisam bila ni rođena, pa o tom vremenu ne bih mogla ni da pričam. U fimu se obrađuje period do 1992.godine, a u izradi scenarija su učestvovali tatini prijatelji koji su upućeni u sve - rekla je ona.

Printscreen/Pink TV
Marija Ramadanovski

Ona se osvrnula i na mogući nastavak filma.

- Ako dođe do nastavka filma, ne znam koja bi glumica bi glumila mene. Mislim da ga ipak neće biti, bar za sada. Ako do toga i dođe, ako baš bude trebalo, glumila bih i ja sebe. Ali se sa time ne bih šalila jer ja ipak nisam glumica - zaključila je Marija za emisiju  ''Premijera vikend specijal''.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike