Kako izgleda Marina Tucaković u filmu "Nedelja": Džeju je stvorila karijeru, a ovaj momenat je sve naježio! (FOTO/VIDEO)

26.10.2023

20:48

0

S nestrpljenjem se iščekuje trenutak kada će film ugledati svetlost dana

Kako izgleda Marina Tucaković u filmu "Nedelja": Džeju je stvorila karijeru, a ovaj momenat je sve naježio! (FOTO/VIDEO)
Džej Ramadanovski, Marina Tucaković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Film "Nedelja" koji govori o legendarnom Džeju Ramadanovskom, uskoro će biti prikazan, a juče je objavljen i prvi trejler. 

U njemu smo mogli da vidimo kako Husein Alijević Husa izgleda kao Džej, a veliku pažnju privukla je i glumica koja će tumačiti lik Marine Tucaković.

Mnogima je bilo zanimljivo da vide ko će tumačiti lik tekstopisca koja je Džeju, praktično, stvorila karijeru. Jednom prilikom je i govorila o tome.

- Dolazi nam momak koji nam je prodavao odeću i kaže:"Imam ja jednog dečka, kad odemo u kafanu, kad uhvati da peva, svi popadaju. I tako, prođe neko vreme, redovno su nam govorili da znaju takve. Dođe nama Džej, energija kao da vas zapljusne, ja vidim jednog malog... On peva i zabavnjake, igra, talenat od Boga. Mi se oduševimo i počnemo da radimo za njega - govorila je, svojevremeno, Marina.

U trejleru smo mogli da vidimo kako Milica Janevski izgleda kao Marina, a i scene kada on snima pesmu u studiju i ona ga, sa cigaretom u ruci, posmatra. Mnoge je naježio i trenutak kada, u trejleru, Marina pita "Ko si ti, bre?", on odgovara: "Džej Ramadanovski".

ATAImages/ Antonio Ahel
Džej Ramadanovski

Prva pesma koju je Džej snimio pod Marininom dirigentskom palicom bila je, inače, numera "Zar ja da ti brišem suze", sa kojom je išao na festival "Mesam" i tu osvojio treće mesto. 

Takođe, pesmu "Nedelja", koja je Džejev možda i najveći hit i po kom film nosi naziv, napravila je upravo Marina. Uz nju je legendarni pevač i sahranjen, a mnogi smatraju da je sudbinski to što je nedelja bio dan kada su preminuli i Džej i Marina. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Marina Tucaković

Ukoliko niste do sad pogledali trejler za film, koji prati Džejev život od 1976. do 1992. godine, to možete učiniti ispod teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike