Veštačka inteligencija peva umesto Džeja u filmu "Nedelja": Nova tehnologija oživeće legendarnog pevača!

24.10.2023

16:16

0

Ovu pesmu, inače, radila je Marina Tucaković

Veštačka inteligencija peva umesto Džeja u filmu "Nedelja": Nova tehnologija oživeće legendarnog pevača!
Glas Džeja Ramadanovskog zameniće veštačka inteligencija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Pixabay

Film o Džeju Ramadanovskom uskoro će biti predstavljen publici, a osim što će naslovnu numeru otpevati Ceca Ražnatović, legendarnom pevaču glas će dati - veštačka inteligencija.

Naime, Ramadanovski u filmu "peva" pomoću veštačke inteligencije, te će zahvaljući modernoj tehnologiji publika imati priliku da sluša njegov dobro poznati glas.

Tako će pesmu "Za kraj" gledaoci čuti dvaput: u jednoj sceni kako je Džej izvodi uz pomoć veštačke inteligencije i u odjavnoj špici u izvođenju Ražnatovićeve.

ATAImages/Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

Numera je, inače, nastala odavno, još pre 15 godina, a sada će premijerno biti predstavljena u filmu "Nedelja". U to vreme, Marina Tucaković nije završila da bi bila snimljena, te je pesma stajala u fioci, ali će sada ugledati svetlost dana zbog filma, prenosi Informer.

ATAImages/Antonio Ahel
Marina Tucaković

- Snimljena pesma za film o Džeju! Futa, Marina i ja u jednoj novoj pesmi. Pesma nova, osećanja stara! Jedva čekam da čujete “Za kraj” - napisala je Ceca na društvenim mrežama.

Podsetimo, film o pokojnom pevaču pretežno je sniman na njegovom omiljenom Dorćolu, gde je proveo skromno detinjstvo, a i kada se proslavio nastavio je da živi sve do svoje iznenadne smrti 2020. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike