Sa Džejom je devedesetih menjao devize, a danas je napravio film o pevaču: Pitao me je “Mali, šta ti treba?”

26.10.2023

08:30

0

Prve reakcije su upravo onakve kakve je priželjkivao

Sa Džejom je devedesetih menjao devize, a danas je napravio film o pevaču: Pitao me je “Mali, šta ti treba?”
Vladan Anđelković - Copyright ATAImages/ A.A.

Film "Nedelja" koji govori o životu Džeja Ramadanovskog uskoro će ugledati svetlost dana. Tim povodom za 24sedam govorio je producent filma, Vladan Anđelković. 

On je na samom početku otkrio da je vrlo zadovoljan onime što su napravili. 

- Jako sam zadovoljan. Verovao sam od početka da ćemo napraviti dobar film, to se nikad ne zna dok ne dođemo do finalne montaže, ali ja sam prezadovoljan. Ljudi koji su do sada pogledali film imaju upravo te emocije koje smo mi želeli da imaju, a to su suze i smeh. 

Promo
Film "Nedelja"

On se prisetio i kako je upoznao Džeja tokom devedesetih godina. 

- Imao sam priliku da ga upoznam kada sam imao desetak godina u kafiću. Ušao sam da razmenim neke devize, to su bile devedesete godine i nisu radile menjačnice. Kada me je Džej video, prišao mi je i pitao me: "mali, šta ti treba?", a ja sam mu rekao i on je počeo da traži neke marke po lokalu. Posle se više nismo susretali, ali ovo sam dobro zapamtio - rekao je Anđelković i dodao da mu je "Nedelja" omiljena Džejeva pesma. 

Poslednjih godina imamo brojne filmove i serije u domaćoj produkciji, Anđelković smatra da kvantitet ne isključuje kvalitet, već da je ovo "zlatno doba domaće kinematografije". 

ATAImages/ Antonio Ahel
Mural Džeja Ramadanovskog

- Mislim da kvantitet uvek znači više kvaliteta. Naravno da ima dosta projekata koji nemaju kvalitet, ali mislim da ovo jeste zlatno doba srpske produkcije, jer su filmski radnici i ekipe u kratkom roku stekli veliko iskustvo i izrasli u prave profesionalce adekvatne evropskim standardima, tako da mislim da ovaj kvantitet izrodio kvalitet - rekao je Anđelković. 

O tome kako su došli na ideju da baš Husa iz grupe "Beat Street" tumači Džeja Ramadanovskog, da li bi nešto promenio u filmu i daljim poslovnim planovima pogledajte u videu koji sledi.

Osim njega, među prisutnima je bio i Miodrag Mića Sovtić, inače veliki Džejev prijatelj, kao i glumac Marko Janketić, koji tumači jednog od Džejevih najboljih prijatelja, Džambu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike