Džej-Zi zgranuo priznanjem! Sa Bijonse je planirao da ćerki Blu Ajvi da mnogo drugačije ime: Evo koje!

28.10.2023

23:20

0

Za to su imali i jak razlog

Džej-Zi zgranuo priznanjem! Sa Bijonse je planirao da ćerki Blu Ajvi da mnogo drugačije ime: Evo koje!
Bijonse i Džej-Zi - Copyright Profimedia

Bijonse i Džej-Zi su u braku dobili troje dece - prva naslednica, Blu Ajvi, rođena je 2012. godine, dok su se blizanci, ćerka Rumi i sin Sir, 2017. pridružili porodici.

Gostujući u jednoj emisiji, međutim, čuveni reper mnoge je zgranuo pošto je ispričao da isprva nije bilo u planu da Blu Ajvi nazovu ovako.

Par je svakako dao sve od sebe da mezimicu „nazove kako niko drugi neće" i o tome se i godinama kasnije često pričalo i pisalo. Ipak, hteli su bili, prema njegovim rečima da joj daju ime Bruklin, ne bi li na neki način odali počast mestu gde je on odrastao

Bruklin nije tako unikatno rešenje

Blu Ajvi i Džej-Zi. Profimedia
 

Podsetimo, sin Viktorije i Dejvida Bekama nosi upravo ovo ime, pa i nije greška što su Bej i Džej ipak „otišli u drugu stranu", kad su već toliko težili unikatu. Pored njega, poznata glumica i model Bruklin Deker u istom je košu. Tu su i Bruklin Nelson, Meknajt, Lašej... I svi su veoma poznate ličnosti.

- Trebalo je da bude Bruklin. To smo baš planirali. Jedno vreme smo joj zbog sonograma zvali Bluberi (borovnica). To joj je bio nadimak punih devet meseci - objašnjavao je on u intervjuu za „CBS Mornings", a od Bruklina su jednostavno polako, ali sigurno odustajali.

- Na kraju smo samo skinuli „beri" i nazvali je Blu, prosto, prirodno se desilo - dodao je Džej-Zi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike