Prvo pojavljivanje Džej-Zijeve majke i njene žene u javnosti od svadbe! Blistale na crvenom tepihu (FOTO)

17.07.2023

14:40

0

Dugogodišnju vezu krunisale su brakom tokom prvog vikenda ovog jula

Prvo pojavljivanje Džej-Zijeve majke i njene žene u javnosti od svadbe! Blistale na crvenom tepihu (FOTO)
Džej-Zi - Copyright Profimedia

Glorija Karter, majka repera Džej-Zija i njena novopečena supruga, Roksen Vilšer, prvi put su se pojavile na crvenom tepihu otkako su se venčale, pa pobrale brojne simpatije najpre tamošnje publike.

Dugogodišnju vezu su krunisale brakom tokom prvog vikenda ovog jula.

Sada, uživale su na događaju organizovanom od strane fondacije pod imenom njenog dobro poznatog sina (Shawn Carter Foundation's 20th Anniversary Black Tie Gala), proteklog petka.

Glorija je, inače, izvršni direktor i, pored Džej-Zija, jedan od osnivača pomenute organizacije. Za ovu priliku je odabrala moćno odelo, dok je njena izabranica nosila glamuroznu haljinu bez bretela. Ove večeri su se, osim sa članovima svoje porodice, družile i s još mnogo drugih poznatih imena.

Glorija Karter sa suprugom Roksen Vilšer, Profimedia
 

Podsetimo, čuveni reper prvi put je javno progovorio o tome da mu je majka lezbijka 2017. godine, u pesmi „Smile". Tada, opisao je kako je ona s njim podelila tu informaciju i „otkrila mu ko je ona, osim što mu je roditelj".

- Bio je na ivici suza kada sam mu prepičala... Moj život. Rekao mi je: „Mora da je bilo strašno", a ja sam se nadovezala rečima: „Nikad, samo drugačije". To sve ga je i nateralo da napiše pesmu o svemu - prisećala se onda ona tog emotivnog trenutka u jednom podkastu, prenosili su strani mediji.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike