Džej-Ziju ne zavide samo na Bijonse! Reper vozi kola skupa kao otrov: Jednim za tri sekunde može da ,,preleti" pola grada!

09.12.2020

13:09 >> 18:37

0

Milijarder iz sveta hip-hopa vrlo dobro zna kako da ugodi sebi, kao i supruzi s kojom rado deli sve što je stekao

Džej-Ziju ne zavide samo na Bijonse! Reper vozi kola skupa kao otrov: Jednim za tri sekunde može da ,,preleti" pola grada!
Copyright Džej-Zi Profimedia

Bilo da je u pitanju samo njegov ili neki koji deli sa suprugom Bijonse, Džej-Zi ne propušta priliku da negde svrati automobilom za kojim će svi da se okreću. Vintidž modeli, klasični, a tek ona ,,supervozila” – uredno su parkirani u njegovoj luks garaži i kao da strpljivo čekaju svoj red, a on i te kako može da ih ,,menja kao čarape”. Prema pisanju stranih medija, reper raspolaže s trinaest papreno skupih vozila, a očigledno je i da baš zna kako da ugodi sebi kada su ove ,,igračke” u pitanju.

1957 Corvette C1

Ovaj model napravljen je među prvima. Nekada je koštao 3.000 dolara, ali Hov ga je zasigurno sada platio daleko, daleko više.

Alfa Romeo Spider

Još jedan dokaz koliko hip-hoper voli klasične četvorotočkaše. U njemu su i on i Bijonse uživali dok su boravili u Milanu.

Alfa Romeo Spider Profimedia

Rolls-Royce Silver Cloud

Pre nekoliko godina, ova kola poklonio je Bijonse za rođendan. Koštala su ga pun milion, a takvih na svetu ima 2.716.

Pagani Zonda F

Kad smo kod retkih vozila, ovo svakako spada u takva, jer je jedan od svega 40! Takođe, u tri sekunde može ta ,,skoči” na takvu brzinu da ,,preleti” ceo grad.

Bugatti Veyron Grand Sport

Bijonse je za njega dala dva miliona i poklonila mu ga za 41. rođendan. Ovakvih vozila takođe nema mnogo, a i brz je. Baš kako Džej-Zi voli.

Bugatti Veyron Grand Sport Profimedia

Mercedes-Benz SLR McLaren

Veruje se da je, zapravo, u pevačicinom vlasništvu, ali Džej-Zi se vozi njime s vremena na vreme. Proizvedeno ih je 3.500, a auto košta skoro 500.000 dolara.

Porsche 911 Carrera Cabriolet

Jedan od skromnijih modela iz reperove luks garaže. Sličan je poklonio Rijani 2012. godine.

Rolls-Royce Phantom

Ovo je jedno od onih vozila u kojima vas voze, a malo toga ističe nečiji status kao ušuškanost na zadnjem sedištu ,,kolica” od pola miliona dolara.

Ferrari F430 Spider

Još jedna od ,,munja” reperovog voznog parka u kom može da pređe ,,s jednog an drugi kraj grada” za manje od pet sekindi.

Maybach 57S

Ovo vozilo je našlo posebno mesto i u spotu za pesmu ,,Otis”, koju izvodi sa Kanjeom Vestom. Kad im više nije bio potreban, dali su ga na aukciju i za njega ,,izvukli siću” – 60.000 dolara.

Bentley Continental GT

Džej-Zi ovaj auto često spominje u svojim rimama, a zašto i ne bi kada ga već ima.

Maybach 62S

I ovaj model ,,ide uz vozača”, što Džej-Ziju očito godi.

Maybach Exelero

Košta vrtoglavih osam miliona dolara. Pre njega, imao ga je reper Birdman. Čuveni Hov našao mu je mesto i u spotu za ,,Lost one”.

Pročitajte još:

Ovo su dokazi da je četvorka za Bijonse i Džej-Zija ,,zaštitni znak”: Čak i ime ćerke krije ovaj broj!

Novak Đoković i Džej Zi u zajedničkom biznisu od kog očekuju milionsku zaradu

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike