Džej Zi i Bijonse vešto su skrivali decu od očiju javnosti sve do danas: Isplivala retka porodična fotografija (FOTO)

04.05.2021

20:15 >> 21:35

0

Autor: Marija Mitić

Neki od fanova prvi put su videli naslednike dveju zvezda, dok drugi ne mogu da veruju očima koliko su porasli

Džej Zi i Bijonse vešto su skrivali decu od očiju javnosti sve do danas: Isplivala retka porodična fotografija (FOTO)
Copyright Foto: Profimedia

Svetska diva Bijonse i njen suprug Džej Zi ne vole da svoju decu izlažu očima javnosti, međutim, jedna fotografija na kojoj su svi članovi porodice na okupu osvanula je danas na Instagramu pa na svim mrežama napravila pravu buru!

Obožavaoci su konačno mogli da vide kako trenutno izgledaju njihova deca, devetogodišnja devojčica Blu Ajvi kao i trogodišnji blizanci Rumi i Sir, a sve je posebno iznenadilo koliko je Blu porasla. Mnogi su primetili da naslednica Bijonse izuzetno podseća na majku, ona je tek malo niža od pevačice koja je pritom na visokim potpeticama.

“Blizanci kao da su juče imali šest meseci”, “Ovo je prvi put da vidim njihovu decu”, “Kad su, bre, blizanci prohodali? “Ovo je nemoguće”, samo su neki od komentara iznenađenih fanova.

Ovu fotografiju objavio je dugogodišnji pevačicin frizer.

– Deca porodice Karter odrastaju pred nama – napisao je pomenuti frizer pored fotografije srećne porodice.

Da li mu je ona dozvolila da objavi ovu porodičnu fotografiju ili se i sama iznenadila kada je ugledala, za sada je misterija.

Podsetimo, Džej Zi i Bijonse venčali su se 4. aprila 2008. godine. Muzički par je na svadbu pozvao 40 dobro poznatih lica, pod ogroman šator podignut u reperovom penthausu u Njujorku. Bijonse je venčanicu sašila majka Tina, a čitav prostor u kom su izgovorili sudbonosno „da“ „plivao je“ u belim orhidejama koje su naručili iz Tajlanda. Bilo ih je 70.000, prema daljem pisanju stranih medija i koštale su ih pet miliona dolara.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike