Ovo su dokazi da je četvorka za Bijonse i Džej-Zija ,,zaštitni znak": Čak i ime ćerke krije ovaj broj!

04.12.2020

15:34 >> 19:44

0

Ako pitate poznati ,,power couple, oko četvroke ,,vrti se sve - od njihovih datuma rođenja, venčanja, naziva albuma...

Ovo su dokazi da je četvorka za Bijonse i Džej-Zija ,,zaštitni znak": Čak i ime ćerke krije ovaj broj!
Bijonse i Džej-Zi Profimedia

Bijonse i Džej-Zi, čini se, naprosto obožavaju broj četiri! Što se njih tiče, oko njega se ,,vrti” sve i smatraju ga srećnim.

Najudarniji primer za to svakako je reperov naziv trinaestog albuma (4:44), izdatog 30. juna 2017. godine. Uprkos raznim nagađanjima, naziv albuma isti je kao i naziv njegove omiljene pesme sa istog:

– Sam sam je napisao i nalazi se u samom srcu svega. Probudio sam se jednog jutra bukvalno u 4:44 i napisao sam je. I albumu sam to ime dao. Pesma je moćna i smatram je jednom od mojih najboljih – objasnio je jednom prilikom za ,,iHeart Radio”, govoreći o numeri kojom je potvrdio da je ,,Lemonade” njegove supruge – istina.

Govori o prevari, te tome kako je trebalo ćerka da im se rodi (Blu Ajvi Karter) da bi on shvatio koliko zapravo vrede njegova veza i brak uopšte.

Bijonse Profimedia

Oboje su rođeni četvrtog u mesecu

Bijonse je rođena 4. septembra 1981, a Džej na današnji dan, 4. decembra 1969. godine. Kako su oboje gotovo zaluđeni simbolima, skrivenim značenjima… Ovo je jedna od stvari koje su ,,odneli korak dalje”. Kad nešto tražite – to i pronađete, pa je par tako ,,našao” mesto četvroci u svemu što ih čini otkako su zajedno.

Venčali su se 4. aprila 2008. godine

Nije poznato da li su baš čekali da im se kockice ovako poslože (4 + 4 = 8), ali očito nisu dozvolili da im propadne ukazana prilika. Na večnu ljubav zavetovali su se četvrtog dana četvrtog meseca, a omiljeni broj istetovirali su na prstima na kojima nose burme. Kratak snimak tog čina se, inače, nalazi u videu ,,Die with you”, za pesmu koju je pevačica posvetila suprugu. Kratak snimak objavila je i na Instagramu, na dan kada su proslavljali devet godina veze.

Bijonse je četvrti studijski album nazvala ,,4″

Ovaj album nosi neke od njenih najvećih hitova (,,Run the world”, ,,Love on top”, ,,Countdown”…)

Ime njihove ćerke ,,krije” četvorku!

Prema psanju pojedinih stranih medija, osim što joj prvo ima četiri slova, srednje ime Blu Ajvi Karter počinje sa IV (Blue Ivy Carter) – rimski broj četiri.

Najneobičniji dokaz da im se sve ,,vrti” oko četvorke

Par je, naime, promenio dijetu i ,,bacio se” na uživanje u veganskim receptima na 22 dana tokom 2013. godine, a dva plus dva – jednako je četiri! Džej-Zi progovorio je o ovom potezu koji je napravio sa ženom dan pred 44. rođendana, pa potvrdio – ljubav prema četvorci.

– Dan pre nego što budem napunio 44, postaću vegan na 22 dana. Jedan prijatelj bio mi je vetar u leđa za ovo, pošto mi je predložio da u dijetu uvedem doručak na biljnoj bazi. A sada, vreme je za velike promene, ipak punim 44, a ovaj ,,izazov” trajaće 22 dana (2 + 2 = 4). Sve će biti taman gotovo do praznika, tako da osećam se dobro po pitanju ove odluke – priznao je stranim medijima.

Bijonse Profimedia

Pročitajte još:

Bijonse ima novi posao: Počela je da se bavi pčelarstvom!

Rijana je bogatija od Madone i Bijonse, ali ne zarađuje samo pevajući!

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti