Urnebesan intervju Lepe Lukić: Ja sam žena za gledanje, šta ću na aerobiku, da slomim vrat ili da igram šah kao gilipter (VIDEO)

07.09.2023

16:45

0

Pevačica ističe da je nikad traženija i popularnija

Urnebesan intervju Lepe Lukić: Ja sam žena za gledanje, šta ću na aerobiku, da slomim vrat ili da igram šah kao gilipter (VIDEO)
Lepa Lukić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Lepa Lukić na estradnoj sceni je punih 56 godina, a 27. septembra će održati poslednji solistički koncert u karijeri i na taj način se zahvaliti publici na svim godinama podrške koju su joj davali. Ipak, sa radom kako kaže, neće stati, prija joj popularnost, a pre svega voli posao kojim se bavi.

U urnebesnom intervjuu za 24sedam Lepa je govorila o tome kako izgleda njen dan, kako održava kondiciju, da li trenira i igra šah. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepa Lukić

 

- Nikad nisam bila traženija nego danas. Ja sam veoma srećna žena, imam veliku karijeru. 

Koncert nosi naziv "Lepini putići", kakvi su to bili vaši putići?

- Nisu bili trnoviti. Uvek sam išla gde ima puno ljudi, gde mogu da me zapaze. Ko je mene mogao da ospori, taman posla?! Vinula sam se sa prvom pesmom nebu pod oblake. 

24sedam/Danica Božović
Lepa Lukić

Veoma ste emotivni, često zaplačete, zbog čega ste poslednji put zaplakali?

- Jedan kompozitor mi je sada napisao pesmu koju ću poklonim fanovima u sali Doma sindikata i Nišu, na svom solističkom koncertu. Ta numera još nije snimljena, to je pesma koja mi je ponuđena, a koju ću pročitati. Taj kompozitor je pronašao mene čak iz sela, a govori o tome kako sam iz porodice koja je bila siromašna, majka bila bogata. Ona se udala za lepog čoveka, ja svog oca ne pamtim. I onda sam se na drugu strofu rasplakala, 15 minuta nisam mogla da se oporavim. Pročitaću pesmu, jer se bojim da ću se rasplakati, a i ako se rasplačem, obrisaću suze i nastaviti dalje. To ću snimiti svojim fanovima dok su živi da me pamte i čuvaju kao uspomenu, jer se u toj pesmu pominju fanovi. 

Uvek ste doterani, da li uživate u šminkanju i sređivanju?

- Naravno, moram da se doteram, imala sam juče snimanje, danas isto. Ne mogu nedoterana negde ići. Šta da l uživam?! Meni je to posao, a ja volim da trajem. Dobrodošla sam svuda, fino mi je, našminkam se i vole me ljudi. Jesam li ja đavo da mi je malo?! (smeh)

Jeste li izabrali stajlinge za koncert?

- Jesam, ali neću ja da se presvlačim. Ti kad si izašao na scenu, to je stajling za to veče. Biću voditelj na sceni, ostaću na bini da najavim svoje goste, da im pevam, da me gledaju celo veče. 

24sedam/Danica Božović
Lepa Lukić

Da li je Rada Manojlović vaša naslednica?

- Ne tražim svoju naslednicu. Da je trebalo da me nasledi, već bi me nasledila i ja bih otpala. Pošto ja ne otpadam, ne treba mi naslednik, ali volela bih da se pronađe. 

Kako izgleda jedan dan Lepe Lukić?

- Isto kao i svih vas. Ustanem, popijem kafu, malo kunjam dok se ne razbudim, pa onda spremim doručak, sredim kuću, operem sudove, kao i sve žene. Ne pevušim ja dok kuvam, nisam toliko okupirana sama sa sobom da to radim. Ali ako učim novu pesmu, pevušim da je naučim. 

I sa tri penzije vi i dalje nastupate?

- Žena sam za gledanje i svi me zovu, šta ima penzija veze sa tim. Ne moram ja da pevam uopšte, jer imam penziju, ali ja hoću da pevam i volim da pevam. 

U odličnoj ste kondiciji, lepo izgledate, kako to uspevate, idete li na aerobik ili u šetnju neku?

- Ma kakav aerobik?! Slomila bih vrat tamo. To nije za mene, ja imam liniju i bez toga, šta ću da se čepim tamo, kad nisam u mladosti, šta sad tamo treba da radim. 

Mlađe kolege, Desingerica i Pljugica svoju publiku udaraju patikom po glavi, kakvo je vaše mišljenje o tome?

- To ni čula ni videla nisam, neću to da komentarišem. To niko ne bi smeo da uradi, a ako jeste, sam neka za to odgovara. Jao, kakav im je to naziv. Čim su udarali narod patikom, pa treba da se zovu "patika". 

ATA Images/Antonio Ahel
Lepa Lukić

 

Da li u slobodno vreme igrate šah?

- Ma kakvi ja da igram šah? Ne znam ja ništa, kao tele sam za to. Šah, nije to moja igra. Ja da igram šah kao gilipter (smeh).

Kako je izgledao ceo intervju Lepe Lukić, šta kaže o predstojećim koncertima, ali i detaljima penzije pogledajte u nastavku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike