Ovo je njen dnevni bioritam! Lepa Lukić gazi 83. godinu, a sve radi sama: Kuvam i sređujem kuću...

09.06.2022

08:16

0

Pevačica je ispričala i šta voli da jede

Ovo je njen dnevni bioritam! Lepa Lukić gazi 83. godinu, a sve radi sama: Kuvam i sređujem kuću...
Lepa Lukić - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Lepa Lukić u protekloj godini ispratila je naprasno mnoge svoje kolege sa estrade s kojima je sarađivala i to je teško podnela, a ona iako je ušla u 83. godinu i dalje joj nije naporno da peva.

Lepa je ispričala i kako provodi vreme, kako brine o sebi, ali i kakav odnos ima sa kolegama sa estrade.

- Uopšte se ne naprežem kad pevam, nema tu nekih žila. Ova prva liga pevača, normalno, i oni dobro pevaju. Nikad nisam rekla za Anu Bekutu, za Zoricu Brunclik, za Snežanu Đurišić, moram da naglasim koje su pevačice. Moram da naglasim koje su to pevačice, kao ja sam kraljica, a one nisu... Ja uvek njima kažem: "Pa i vi ste kraljice". A one kažu "Ne, ti, pa mi".

ATAImages/Antonio Ahel/G.G.
Ana Bekuta i Snežana Đurišić

To ne može da doživi pevač da mu kažu pevačice koje traju toliko dugo i prva liga su pevači. Ja sam Snežani Đurišić oduvek bila idol, kad je počela sa 12, 13 godina. Tako da, ja nisam pakosna, nisam ni na koga ljubomorna... Meni moje mesto niko nije uzeo za 50 godina - rekla je Lepa.

Lepa Lukić ATAImages/Antonio Ahel
Lepa Lukić

Pevačica živi sama, ali joj nije problem da sređuje kuću i kuva, pa ispričala i šta ne želi da jede.

- Zujim tamo, ovamo i ne mogu da zamislim da ću jednog dana da se zatvorim u kuću i da kažem "Ne mogu više"... Volim kuću, kuvam i spremam. Imam samo prijateljicu koja dolazi jednom mesečno da generalno sredi kuću, a ono sve drugo ja održavam i svaki drugi dan kuvam, ali u maloj šerpici.

Ne jedem suhomesnato, jedem samo s kašikom. Verovatno i to ima veze. Nije da to radim da se čuvam, ne čuvam se uopšte. Ali ja to jedino volim - ispričala je kraljica narodne muzike za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike