Jedina fotografija Lepe Lukić u venčanici! Udavala se tri puta: Prvi muž je bio bolesno ljubomoran, drugi je varao, a treći pokazao ljubav

10.01.2023

20:15

0

Ona je bila jedna od najtraženijih i najlepših pevačica na koju su mnogi momci padali, a ni ona nije odolela šarmu trojice muškarca

Jedina fotografija Lepe Lukić u venčanici! Udavala se tri puta: Prvi muž je bio bolesno ljubomoran, drugi je varao, a treći pokazao ljubav
Lepa Lukić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Emotivni život pevačice Lepe Lukić je i te kako bio buran, a ono što malo ko zna jeste da se udavala tri puta. Bila je jedna od najtraženijih i najlepših pevačica na koju su mnogi momci padali, a ni ona nije odolela šarmu trojice muškarca koji su zauzeli posebno mesto u njenom životu. 

Prvi put je sudbonosno „da” izgovorila je veoma mlada i to danas pokojnom Tomi Lukiću čije prezime nosi kroz čitavu karijeru. Drugi put se na večnu ljubav zavetovala menadžeru Vladimiru Peroviću, kojeg je uhvatila u preljubi, a treći put srce je poklonila Milanu Milanoviću kraj kojeg je provela gotovo dve decenije.

Prvi muž Lepe Lukić, po priči kraljice narodne muzike, tačnije njene bliske prijateljice Nade bio je bolesno ljubomoran. Pratio ju je, branio joj da radi, pretio joj je smrću, navukao je i na kocku, a kada je tražila razvod povlačio ju je po sudovima sedam godina.

ATAImages/Antonio Ahel
Lepa Lukić

- Toliko ju je voleo da prosto nije umeo da se kontroliše. Smetao mu je njen posao i zahtevao je da ga napusti. Ona nije htela da se odrekne karijere jer je bila u zenitu slave. Toma ju je mnogo voleo i nije mogao da se suzdrži. Uhodio ju je. Pretio joj je da će je ubiti, nije znao šta priča. Ona je baš strahovala, a na kraju, kad ga prođe, bude mu žao i kaže joj: „Zar misliš da bih te ja ubio“. To je možda govorio u afektu. Sedam godina je sve to trpela, a on joj nije dao razvod. Nije mogao da shvati da više ne mogu zajedno da žive. Ma pakao - ispričala je za medije ranije Lepina drugarica i dodala da je pevačica tek pred smrt prvom suprugu oprostila sve, jer ju je on to zamolio na samrtničkoj postelji.  

Iako joj je prvi brak zadao ozbiljne ožiljke Lepa je i dalje verovala u ljubav, ovoga puta, ona se zaljubila u Vladu Perovića. Koliko je menadžera volela, to možda najbolje mogu da posvedoče njeni prijatelji i članovi porodice, dok se o toj velikoj ljubavi može prosuditi i na osnovu fotografije sa venčanja, koja je zapravo i jedina fotografija Lepe Lukić u venčanici.

 

 

I dok ga je ona branila i kada je bio u pravu i kada je grešio, takoreći nije dozvoljavala da se bilo šta ružno o njemu priča, on joj je uzvratio prevarom, a ona je to videla sopstvenim očima.

- Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja kao bajagi odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kad su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje - ispričala je Lepa svojevremeno.

Lepa je sa trećim mužem Milanom upoznala pravu ljubav i sreću. Sa njim je bila dve decenije u braku, a 2019. godine ih je rastavila njegova smrti. Milan je preminuo u Kanadi gde je živeo, a Lepa ne krije da i dan-danas tamo voli da pođe. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike