„Devojko, hoćeš li ti da snimiš ploču?" Lepa Lukić zbog ovog pitanja danima nije mogla da spava: Ovako je krenula put uspeha!

11.08.2023

23:45

0

Prisetivši se samog početka svoje blistave karijere, pevačica je otkrila koji joj je muzičar u stvari promenio život

„Devojko, hoćeš li ti da snimiš ploču?" Lepa Lukić zbog ovog pitanja danima nije mogla da spava: Ovako je krenula put uspeha!
Lepa Lukić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lepa Lukić već dugo uživa u ogromnom uspehu. Još od prve pesme, niže ih poput perli.

Tokom jednog gostovanja, međutim, pevačica je otvorila dušu pa ispričala šta je to moralo da se desi, da bi ona uopšte i bila u mogućnosti da publici pokaže šta sve može i zna.

„Jedva sam čekala!"

– Bio je na toj berbi grožđa, mi smo se vraćali za Beograd, bila sam sa Gvozdenom. Vraćali smo se autobusom, kada me neko s leđa samo pipnuo. Okrenem se, kad ono Petar Tanasijević. Upita me: „Devojko, hoćeš li ti da snimiš ploču?" Rekao mi gde da dođem i da ima pesme za mene. Nisam pet, šest dana mogla da spavam, jedva sam čekala da odem – kazala je Lepa, piše „Grand onlajn".

Nedavno, takođe, Lepa je tako ispričala i kako je Staniša Stošić bio najveći zavodnik na estradi.

Podsetimo, Lepa je nedavno u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ otkrila da je pevač Staniša Stošić bio najveći zavodnik na estradi.

– Jeste! Sve tamo dolaze iza bine, ove što vole muzičare i u jednom gradu jedna, u drugom druga, a u trećem gradu treća, kad ono jedna ima kraću nogu. Ja mu kažem šta si našao, nema veze što ima kraću nogu, svima to može da se desi nego ti je ona devojka juče koju sam videla baš lepa i lepša od nje - počela je bila priču u „Zvezde Granda - Specijalu", pa sve nasmejala.

Lepa Lukić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Šta si našao kod nje tako lepo, pitam ga ja, ima i kraću nogu, a i bio si sa njom. Kad kaže on: „Znaš kako je lepa ova druga" (smeh) Misli druga noga, jedna je lepa, ova nije važna - zaključila je onda Lepa Lukić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike