Cakana ne bi postala pevačica da joj nije bilo ovih njenih koleginica: Igrala sam rukomet, mislila sam da će moj put biti drugačiji

31.07.2023

08:55

0

Pevačica se prisetila svojih početaka i iskazala zahvalnost pevačicama zbog kojih je danas ono što jeste

Cakana ne bi postala pevačica da joj nije bilo ovih njenih koleginica: Igrala sam rukomet, mislila sam da će moj put biti drugačiji
Dragica Radosavljević Cakana - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragica Radosavljević Cakana je dugi niz godina na estradi, ali njoj nije oduvek bio cilj da se bavi muzikom.

Kako je priznala, da nije bilo Lepe Lukić, ona možda i ne bi ozbiljno "zaplovila" u muzičke vode.

- Lepa je moja kraljica. Počela sam sa Lepom Lukić, zahvaljujući Lepoj sam počela da se bavim ozbiljnom muzikom na taj način. Igrala sam rukomet i mislila sam da će moj put biti drugačiji, ali izgleda da je ovo moj put - rekla je Cakana, pa progovorila o njihovoj saradnji:

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragica Radosavljević Cakana

- Naša saradnja se dogodila sasvim slučajno. Ona je tražila muški vokal da peva na njenim koncertima, to je bio moj drug, Ivan iz bivše grupe Legende. On nije mogao da ide, pa je mene pozvao, ja taj honorar ne bih mogla u nekoj firmi da zaradim ni za tri meseca. Lepa je najduhovitija žena koju ja poznajem na svetu, umela je da poštuje nas mlađe pevače, da nas odvaži na neki način. Lepa je neko kome sam ja od srca zahvalna što sam u ovim vodama.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepa Lukić

Međutim, Usnija Redžepova je ta koja je, zapravo, kriva što je Cakana počela da se bavi pevanjem.

- Usnija je neko zahvaljujući kome sam ja počela da pevam uopšte. Ona je na jednom nastupu bila iznenađena da ja tako pevam, a nisam angažovana. Ona i Šele su me prijavili za takmičenje. Slave kod nje su bile najlepše slave na svetu. Dolazili su trubači, bilo je igre... - priča pevačica i nastavlja:

ATAImages/ M.M.
Dragica Radosavljević Cakana

- U Beogradu sam bila, mislim da je ona otišla pre vremena, najtužnije je bilo to što je i njena prijateljica umrla od raka. Tužno je to kad gubite nekoga tako. Toliko je hitova imala ta žena. Ona je meni uvek bila nekako posebna, i jeste bila posebna. Za Džeja sam bila potpuno šokirana, s njim sam jako puno radila. Usnijin i Merimin odlazak me je jako pogodio, pa i Šabanov, to su ljudi s kojima sam ja bila bliska - rekla je Cakana u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike