Sve o Lepinoj naslednici! Ovako je pevačica upoznala malu Ivanu, pa sa njom snimila duet: Evo i gde je ona sad! (FOTO)

20.11.2022

09:10

0

Kako je objasnila - skamenila se kada ju je prvi put čula kako peva

Sve o Lepinoj naslednici! Ovako je pevačica upoznala malu Ivanu, pa sa njom snimila duet: Evo i gde je ona sad! (FOTO)
Lepa Lukić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lepa Lukić je pre gotovo punih 30 godina s tada malom Ivanom Đorđević snimila duet „Naslednica". Devojčicu je tako i nazivala, verujući duboko da će se i ona danas-sutra ostvariti kao pevačica.

Ona je imala oko devet godina kada je rame uz rame sa, kako je i sada najčešće nazivaju, kraljicom narodne muzike, snimila i spot za ovu numeru. Upoznale su se, inače, tako što je njen otac Mile, harmonikaš, radio s pevačicom.

Tokom jedne turneje, naiem, Miletu se pridružila i njegova porodica - žena i dve ćerke. Lepa o devojčicama nije znala ništa, pisao je tada „Sabor", za koji su kasnije Ivana i Lepa zajedno dale intervju. Jednog dana, kada je saznala da je Ivana pobedila na jednom dečijem takmičenju u pevanju, poželela je da upozna devojčicu.

Još kada je čula da ona zna sve njene stare hitove, nije mogla to da propusti.

„Uzimala je po 500 maraka za veče!"

- Nisam mogla da verujem da dete peva „Biseniju" i „Od izvora dva putića" jer je reč o veoma teškim pesmama, koje ni iskusni pevači ne mogu pravilno da otpevaju... Bilo je očigledno da je mala izrazito talentovana i da ima apsolutni sluh. Sve se to potvrdilo kada sam čula Ivanu kako peva. Skamenila sam se. Ima triler i glas i tačno zna gde, šta i kako treba otpevati. Odmah sam je pozvala da bude gost tamo gde sam pevala. Osvojila je publiku iz cuga! Najavljivala sam je kao svoju naslednicu jer sam tako osećala, a posetiocima sam rekla: „Trideset godina su mi prišivali neke rivalke i naslednice, ali ništa od toga. Odletele su sve, a ja sam ostala da pevam. Tek sad sam otkrila ovo dete koje je sjajno. Uverite se i sami!" Ivana je svako veče dobijala aplauze, ali i lovu. „Pobi" dete sa parama i mene i oca - po 500 maraka se dešavalo da dobije za veče! - pričala je u pomenutom intervjuu pevačica.

Iako nema ko joj nije predviđao blistavu karijeru, Ivana je bila rešila da se pevanjem ipak ne bavi, pa se samim tim na sceni i nije dugo zadržala. Kako je vreme odmicalo, proređivala je svoje nastupe.

Jedan od poslednjih je održala na trgu u Starčevu za doček 2005. godine, prenosili su mediji.

Zatim, postala je vlasnica jednog frizerskog salona u Opovu i tom je poslu maksimalno posvećena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike